„Mano BŪSTAS“ jaunajam klaipėdiečiui padės siekti sporto aukštumų

  • Teksto dydis:

Įmonė skyrė finansinę paramą geriausiam ir perspektyviausiam jaunajam tenisininkui Lietuvoje, trylikamečiam Juliui Aleksandrovui, kuris savo pasiekimais garsina Klaipėdos kraštą ir Lietuvos vardą pasaulyje.

Jaunųjų sportininkų kalvė veikia ne tik sostinėje ar Kaune, bet ir Klaipėdoje. Čia gyvena, mokosi ir aktyviai treniruojasi jau dabar vienu perspektyviausiu Lietuvos tenisininku vadinamas trylikametis J.Aleksandrovas.

Berniukas nuo 3,5 metų profesionaliai užsiima lauko teniso treniruotėmis. Atkaklus darbas ir tikslo siekimas jaunąjį sportininką motyvuoja nepasiduoti ir be perstojo siekti savo tikslo. J.Aleksandrovo sportiniai pasiekimai kalba patys už save. Berniuko vardas ne sykį skambėjo tarp geriausių bendraamžių pasaulio sportininkų sąraše, kaip ir vienas po kito surikiuoti laimėjimų trofėjai.

13-metis tenisininkas savo kolekcijoje jau turi beveik 100 laimėtų taurių. Prieš keletą metų jis laimėjo vieną didžiausių vaikams organizuojamą teniso turnyrą Amerikoje. Šiuo metu J.Aleksandrovas laikomas geriausiu ir perspektyviausiu jaunuoju tenisininku Lietuvoje.

„Trenerių ir mokytojų darbas jau dabar rodo apčiuopiamus rezultatus, dėl kurių jaunasis sportininkas gali atstovauti Lietuvai prestižinėse varžybose ir garsinti mūsų šalies bei Klaipėdos vardą visame pasaulyje. Tačiau norint užtikrinti lygiavertį konkuravimą su kitais šios srities sportininkais, reikalingas individualus ir profesionalus paruošimas, kad berniukas įgautų atitinkamą sportinę formą. Be rėmėjų pagalbos to padaryti tiesiog neįmanoma“, – apgailestavo perspektyvaus klaipėdiečio mama Inga Aleksandrovienė.

Finansinė parama jaunajam tenisininkui būtina, kad jis galėtų ne tik tinkamai treniruotis, bet ir dalyvauti tarptautinėse varžybose ar pasaulio čempionatuose. Mat treniruotės su kvalifikuotais treneriais sporto bazėse bei kelionės į tarptautinius turnyrus sudaro didelę dalį sportininko biudžeto lėšų, kurios be rėmėjų pagalbos jaunajam talentui yra nepakeliamos.

Suprasdama, kaip svarbu padėti jauniesiems talentams ir paskatinti juos siekti sportinės karjeros aukštumų, bendrovė „Mano BŪSTAS“ skyrė finansinę paramą J.Aleksandrovui. Įmonė viliasi, jog perspektyvus klaipėdietis savo pasiekimais dar ne sykį garsins Klaipėdos ir Lietuvos vardą visame pasaulyje.

„Puikiai suprantame, kad jaunųjų talentų karjera dažnai priklauso ne tik nuo milžiniškų pastangų treniruočių salėje, bet ir finansinės paramos. Matydami, koks perspektyvus yra Julius teniso kortuose, nedvejodami sutikome prisidėti finansiškai ir padėti jam kopti į geriausiųjų Olimpą“, – akcentavo bendrovės „Mano BŪSTAS“ direktorius Mindaugas Genys.

„Mano BŪSTAS“ remia ir daugiau iniciatyvų bei padeda ne tik įgyvendinti svajones pavieniams asmenims, bet ir krašto bendruomenėms. Praėjusiais metais finansinę paramą įmonė yra skyrusi daugiau nei 30 socialinių iniciatyvų, tarp kurių – parama mažiesiems futbolininkams, senjorams, kultūros bei meno atstovams. Kilus pirmajai koronaviruso bangai, „Mano BŪSTAS“ prisidėjo ir prie pandemijos suvaldymo – „Fondas Janukonis“ lėšomis neatlygintinai dezinfekavo beveik 600 daugiabučių namų laiptinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Namų

Namų portretas
valdos neturėtų užsiiminėti tokiom veiklom.Jos turi kitus, uždavinius. T.y. žiūrėti tvarkos, aplinkos gerovės savo valdomame sektoriuje o atsiradus galimybei, pirmoje eilėje piginti savo paslaugų kainas. Ką nors sponsoriauti gali tik sutikus visiems gyventojams - tai jų asmeniniai pinigai. O berniuką finansuoti šiuo atveju gali/ir privalo/ tokios gamyklos kaip uostas, kratc'as ar Fortum ir kitos įmonės kurios randasi gyvenamųjų kvartaluose ir tiesiogiai kenkia bendruomenei

Taigi

Taigi portretas
Ne tik Karoso gatvė , bet ir Taikos pr.23 namas

Ita

Ita portretas
Kokie mes geri ,uz gyventoju surinktus pinigus save pasireklamuosim ..........investuokit i renovacijas kiek zmoniu padarysit laimingus ......
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių