Minint Laisvės gynėjų dieną – Klaipėdos rajono mero sveikinimas

  • Teksto dydis:

Lietuva mini trisdešimt metų, kai laisvės gynėjai apgynė nuo sovietų agresijos atkurtą mūsų šalies nepriklausomybę. Todėl Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, siunčia sveikinimą Sausio 13-osios proga.

„Prieš trisdešimt metų Sausio 13-ąją mes apgynėme savo laisvę. Tūkstančiai žmonių išėję į gatves tvirtai pasakė norintys gyventi laisvoje ir demokratiškoje šalyje. Laisvės gynėjų ryžtas, jų viltis ir tikėjimas buvo stipresni už ginkluotus kareivius ir tankus. Ir šiandien mes esame laisvi būtent dėl šių žmonių pasiaukojimo.

Laisvės gynėjų diena atvertė naują lapą mūsų šalies istorijoje. Per tris dešimtmečius Lietuva tapo NATO, ES nare. Užaugo jau nauja karta, gimusi laisvoje šalyje. Šalyje, kurioje gerbiamos žmogaus laisvės ir teisės“, – sakoma B. Markausko sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Džiaugiatės, kad NATO trypia neteisėtai mūsų žemę? Džiaugiatės, kad ES atėmė mūsų litą ir įvedė Eurą? Dabar galimai džiaugiatės, kad Lietuva tarpininkaudama sukėlė karą Ukrainoje ir dabar skatina nesantaiką Baltarusijoje. Matysiu kaip džiaugsitės, kai NATO armija bėgs nuo Rusijos sienų, dabar šliaužia patyliukais, grįžtant maža nepasirodys.

klp

klp portretas
Ko jūs puolat tą Markauską? Jis išsiuntė sveikinimą, nes tikriausia, taip reikia pagal mero elgesio "protokolą" ir tiek. Jis net įdėjo žodžius :" Šalyje, kurioje gerbiamos žmogaus laisvės ir teisės", nors kažin, ar pats tuo tiki. Juk ne kažkoks "bomžas", bet vyriausias lietuvos bankininkas visiems pasakė, kad etika ir moralė yra ne šio laikmečio dimensija. Nemanau, kad tai buvo pajuokavimas. Panašu, kad tokia nuostata apima didžiąją dalį lietuvos žmonių. Tai kam be reikalo eikvoti sveikatą piktinantis totaliu melu? Lietuvos valdžia ir liaudis jau senokai "išsiskyrė"

Nenoriu

Nenoriu portretas
Sinčiu dovaną atgal
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių