Modernūs „2go“ lauko ekranai – pagrindinėse miestų arterijose

  • Teksto dydis:

Ryškūs, dideli, traukiantys akį – „2go“ ekranai pastebi visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose. LED technologijos lauko ekranai įrengti judriausiuose miestų arterijose, kur kasdien pravažiuoja didžiuliai transporto srautai. Argi tai ne pati geriausia vieta Jūsų reklamai?

Ekranai – miestų centruose

Patraukli, kokybiška ir puikiai matoma – šie žodžiai taikliai apibūdina „2go“ lauko ekranus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje, Mažeikiuose, Rygoje ir kituose miestuose.

Išskirtinė jų raiška užtikrina, kad lauko ekranuose transliuojama reklama neliks nepastebėta. „2go“ lauko ekranai įrengti atitinkamame aukštyje, kad būtų puikiai matomi pėsčiajam, važiuojančiam automobiliu ar vaizdą stebinčiam iš artimiausių objektų.

Dalies ekranų raiška siekia 720 x 360 pikselių, tad vaizdas matomas itin ryškiai ir kokybiškai. Ekranų dydžiai – nuo 6,5 x 4 m ir net iki 12 x 6 m.

Visi lauko ekranai įrengti judriausiose miesto vietose, kur kasdien pravažiuoja didžiuliai transporto srautai, taip pat netoliese būna gana daug kitų traukos objektų: prekybos ir pramogų centrai, parduotuvės, degalinės ir kiti.

 

 

Mato plati auditorija

Visą parą transliuojamas reklamas lauko ekranuose mato plati auditorija – amžius vidutiniškai svyruoja tarp 15 ir 65 metų. Svarbu tai, kad ekranai vidutiniškai per savaitę yra matomi 400-450 tūkst. kartų, tad reklama tikrai neliks nepastebėta.

Remiantis 2015 metais atliktų „The Nielsen Company“ tyrimų rezultatais, gyventojai lauko reklamose ir reklaminiuose stenduose esančia informacija pasitiki labiau nei reklamomis naršyklėse ar socialiniuose tinkluose.

Be to, lauko ekranai sulaukia 400 proc. daugiau dėmesio nei statiniai stendai. Pažangios LED technologijos „2go“ lauko ekranai pasižymi ir greitu reklamos keitimu. Transliuojamos reklamos panašios į reklamą televizijoje ar internete.

Tik lauko ekrano reklama nesusiduria su tokiais trikdžiais kaip reklamos blokavimas ar perjungimas.

 

 

Naudoja saulės energiją

„2go“ atsakingai vertina poveikį klimato kaitai ir siekia užtikrinti žmogaus sveikatai saugią aplinką. Tad dalis „2go“ tinkle esančių ekranų yra paremti atsinaujinančių energijos šaltinių gamyba ir naudojimu.

Tai – pirmieji LED lauko vaizdo ekranai Lietuvoje, kuriuose įrengti naujausios technologijos saulės kolektoriai, tiekiantys energiją tiesiai iš saulės kolektorių, įrengtų virš ekrano arba po juo.

Šiuo metu ekranų transliacijai dalinai pakanka pagaminamos energijos iš ekranuose įrengtų saulės baterijų, tačiau esant poreikiui energijos tiekimą galima užtikrinti iš kitų šaltinių. Tai „2go“ pranašumas palyginti su konkurentais, kai klientams galima pasiūlyti aplinką tausojančias veiklos priemones.

 

 

Matomas, patikimas, pažangus

Išskirtinės raiškos ekranai užtikrins maksimalų reklamos matomumą už prieinamą kainą. Dinaminės reklamos kainų tarifai priklauso nuo LED ekrano vietos ir reklamos parodymų intensyvumo. Lojaliems klientams taikomos puikios nuolaidos.

Lauko ekranų tinklą Lietuvoje ir Latvijoje siūlanti „2go“ – grandis tarp pardavėjo ir pirkėjo, kuriai rūpi užtikrinti, kad klientai būtų matomi, o gyventojai gautų koncentruotą ir patikimą informaciją apie konkurencinėje rinkoje vyraujančias prekes ir paslaugas.

Pažangios LED technologijos „2go“ lauko ekranai – patikimas pasirinkimas Jūsų reklamai!

Turite klausimų? Norite užsisakyti lauko reklamą? Kreipkitės el. paštu info@2go.lt arba skambinkite telefonu +370 605 05508.

Daugiau informacijos:

Led lauko ekranų tinklas Lietuvoje – „2go“;

Lauko ekranai;

Ekranai Vilniuje;

Ekranai Kaune;

Ekranai Klaipėdoje;

Ekranai Šiauliuose;

Ekranai Marijampolėje;

Ekranai Mažeikiuose;

Ekranai Rygoje;

Reklamos lauko ekranuose kainos;

Reklaminių klipų kūrimas;

Led ekranų prekyba;

Kontaktai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Prie ekranų budės milicija, ir rinks baudas už žiūrėjimą į juos. Nes, vairuojant automobilį, draudžiama užsiimti su vairavimu nesusijusia veikla.

Praeivis

Praeivis portretas
Technologijos ir ekranai tikrai puikūs! Tačiau... bent jau Klaipėdos Šiaurės prospekte ties Miško rajonu įrengti prieš pat apsusimo kilpas ir sankryžą ir jas visiškai užstoja. Panašu, kad tos naujausios technologijos tik pagausins eismo įvykių suvestinę. Nors atrodo tikrai efektingai.

Kas atsakys?

Kas atsakys? portretas
Įdomu ar teisiškai įmonama įrodyti, padarius eismo įvykį, kad dėl jo buvo kaltas 2go reklaminis stendas ir jame rodoma reklama?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių