Moteris šiurpina visą Dragūnų kvartalą: klaipėdiečiai priversti saugotis kaimynės

Dragūnų kvartale gyvenantys klaipėdiečiai priversti saugotis kaimynės. Prieš išeidami iš namų žmonės dalijasi žinia, ar aplinkinius terorizuojanti moteris tuo metu yra kieme.

Socialinio tinklalapio "Facebook" paskyrą susikūrę Dragūnų kvartalo gyventojai dažną dieną praneša vieni kitiems, kad agresyviai besielgianti moteris jau stovi balkone arba vaikštinėja lauke.

Taip žmonės stengiasi išvengti neigiamų emocijų ir fizinio smurto.

Daugelis pasakojo apie nemalonią patirtį, nes buvo aprėkti ir iškoneveikti. Stovėdama balkone arba vaikštinėdama lauke ji įžeidinėja aplinkinius, gąsdina, grasina.

Kitiems pasisekė dar mažiau.

Viena jauna mama guodėsi kaimynams, kad neadekvačiai besielgianti gyventoja užpuolė ją vaikštinėjančią su kūdikiu. Ji stvėrė vežimėlį ir bandė jį purtyti.

Tikėtina, kad teismo nutartis policininkus pasieks kitą savaitę.

Kita pasakojo apie dar vieną išpuolį, kai moteris primygtinai varė iš kiemo namo gyventoją ir grasino pasamdysianti vyrus su ja susidoroti.

Dar viena gyventoja bendroje paskyroje klausė, ar atsiras žmonių, mačiusių agresijos proveržio atvejus.

Komentaro autorė prasitarė, kad pati jau kreipėsi į policiją dėl smurto prieš jos dukrą. Kaimynė smogė mergaitei kumščiu į veidą.

Uostamiestyje yra ne vienas neadekvačiai besielgiantis žmogus. Kol jie nekelia pavojaus sau arba aplinkiniams, pareigūnai negali nieko daryti.

Dragūnų gatvės gyventojos atžvilgiu pareigūnai jau ėmėsi veiksmų.

Klaipėdos miesto policijos komisariatui vadovaujantis Albinas Misevičius patikino, kad situacija pareigūnams yra žinoma, jie turi nemažai informacijos iš nukentėjusių asmenų, fiksuojami visi skundai, analizuojami neteisėto elgesio atvejai.

Pareigūnai ne kartą buvo kviesti dėl netinkamų šios moters poelgių, bandyta su ja bendrauti.

"Esame pradėję ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus sveikatos sutrikdymo. Kreipsimės į teismą prašydami priimti tam tikrą sprendimą šios moters atžvilgiu. Tyrimui trūksta duomenų, kad galėtume jį baigti. Lauksime teismo nutarties, kurią vykdantys medikai turėtų pasisakyti, ar nusikalstami veiksmai vykdomi sąmoningai", – kalbėjo A.Misevičius.

Akivaizdu, kad tyrėjams būtina išsiaiškinti, ar žmones užpuldinėjanti moteris yra pakaltinama ir gali atsakyti pagal įstatymą už netinkamus savo veiksmus.

Tikėtina, kad teismo nutartis policininkus pasieks kitą savaitę.

Jei paaiškėtų, kad moteris nesuvokia savo veiksmų esmės ir turinio, jai reikėtų specialaus gydymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kandžius

Kandžius portretas
Pas mus rajone irgi buvo panaši agresyvi boba - visus gąsdino, grąsino, užgauliojo, policija irgi dėmesio nekreipė, žodžiai nepadėjo, pasišnekėjom su keliais kaimynais, padėjo veiksmai (be žymių), po kelių kartų tapo rami rami, ir dabar jeigu mus pamato aplenkia dideliu lankstu....

Xxl

Xxl portretas
Nelieskite jos, ji matyt priklauso šeimų maršo komitetui arba antivaxeriams,tik problemų bus daugiau, pvz. šeimų maršas po jūsų langais surengs mitingą.Ir turėsite išeiti pasikalbėti.....

Nesitikėkit nieko

Nesitikėkit nieko portretas
Tai kad db policijai svarbiausia užduotis-susirinkti baudas, o realios pagalbos niekad nesulauksi.. Daug metų policijoj atidirbę žmonės išėjo dėl pertvarkos, o atėjusiam jaunimui išvis niekas nerūpi.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių