Moterų paplūdimys Melnragėje – be tualetų?

Nors paplūdimio sezonas oficialiai pradėtas dar birželio 1-ąją, klaipėdietė Moterų pliaže pasigedo tualeto. Esą Melnragėje gamtos reikalais turi traukti į krūmus arba į jūrą.

"Metai iš metų oficialiame Moterų paplūdimyje tarp Pirmosios ir Antrosios Melnragių nėra nė vieno tualeto. Šimtai moterų turi gamtinius reikalus atlikti krūmuose arba jūroje. Nejaugi savivaldybės moterys ten nesilanko ir nemato esančios situacijos?" – skunde savivaldybei rašė klaipėdietė.

Įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki paaiškino, kad jų įstaiga prižiūri konteineriuose įrengtus tualetus, o biotualetais rūpinasi savivaldybė.

Tualetų yra.

"Tualetų yra. Bet mes prižiūrime tuos, kurie įrengti konteineriuose, juose yra vanduo, gertuvės, dušai. Kiek pamenu, pernai minėtame ruože stovėjo du biotualetai", – kalbėjo A.Siakki.

Įstaiga "Klaipėdos paplūdimiai" prižiūri Pirmojoje Melnragėje Kopų gatvėje pastatytą tualetą, kuriame yra tualetas, dušas ir gertuvė.

"Jie yra mokami. Tualeto paslauga kainuoja 30 centų, o norint pasinaudoti dušu, nustatyta kaina yra 1,3 euro", – patogumų kainas vardijo A.Siakki.

Aleksandras Siakki. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Stacionarus tualetas yra Giruliuose, dar du modernūs tualetai yra Antrojoje Melnragėje. Toks tualetas yra ir Neįgaliųjų paplūdimyje.

Trys modernūs tualetai yra Smiltynėje. Vienas yra prieigose į centrinį Smiltynės paplūdimį, arčiau dviračių tako. Antras konteinerio tipo tualetas įrengtas prie centrinės gelbėjimo stoties, pačiame pliaže.

Dar vienas tualetas yra prie dviračių tako, judant nuo Naujosios perkėlos.

Savivaldybės tinklalapyje prie klaipėdietės išsakytos problemos pažymėta, kad sprendimas pavestas įmonei "Klaipėdos vanduo".

Šios bendrovės atstovė Gintarė Butkienė patikino, kad kol kas įmonė pavedimų ar prašymų įrengti vandentiekio ar nuotekų atšaką į Melnragės paplūdimį nėra gavusi.

"Reikėtų aiškintis, kiek toli nuo paplūdimio yra artimiausi tinklai. Mes nestatome tualetų paplūdimiuose. Bet jei bus nuotekos, mes jas sutvarkysime", – sakė G.Butkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viltis- ES

Viltis- ES portretas
Manau, kad išeitis yra tikn viena: rašyti kolektyvinį laišk1 pačiai žinomiausiai ES vadovei poniai Urzulai Fon Der Laen. Apie Klaipėdos - Memelio viešas išvevtės ir padėtį moterų paplūdimiuose. Būtinai su FOTO, kur aiškiai matosi nutriestois fekalijomis sienos,is persirengimo būdeles su prikimštao tarp lentų tamponais...i Septynių vaikų, mama ponia Urzula, kuri dar ir medikė pagal profesiją, turėtų suprasti padėti varrgšėje miesto merijoje. Merijos klerkai kurti ir akli, jie iš vis į tualetus nevaikšto Rašymai Čnilytei, Armonaitei, veiklaiai Ligitai Girskienei- jie jau nepadės. Probleme nepajudės iš vietos. o gal bėda tame, kad Paplūdinius valdos vien tik vyrai? Valdė Urbonai su Siakiu, dabar Marinecas su Siakiu. O moterų , žinančių higieną ir rūpesčius - nė kvapo. Tad viena viltis Euronnewws žinios ir Madam Urzula..Kreipkimės, Merginos ir Moterys!

Chi>Diedui

Chi>Diedui portretas
Tokio amžiaus visi panašiai atrodom, nieko čia tokio.

Anonimas

Anonimas portretas
Vai kokie durni tie baudziauninkai. Nachrena prie juros tie sikanai. Tiktai darko harmonija plastikiniai svetimkuniai gamtoje. Nori mysti ar sikti - ibridai i jura - susilieji su gamta ir atvirai kaifuok visuomenes akyse .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių