N. Puteikienė traukiasi iš politikos

Į Klaipėdos tarybą kaip Lietuvos centro partijos atstovė išrinkta Nina Puteikienė tarė "stop" politikai. Moteris visuomeninės veiklos nemeta, tačiau savivaldybių tarybų rinkimuose nebedalyvaus.

Neturi komandos

Ne vieną kadenciją miesto taryboje dirbusi politikė garsėjo aštriomis frazėmis ir užsispyrimu ginant savo įsitikinimus.

Žinoma moteris teigė, kad tai, kas vyksta pastaruoju metu, jai nėra priimtina.

"Aš darau pertrauką. Aš neturiu platformos, kuria galėčiau dalyvauti šiuose rinkimuose", – sakė N. Puteikienė.

Ji teigė, kad į politiką visada žiūrėjo ir žiūri per vertybių prizmę.

"Tai, ką matau prieš šį politinį sezoną Klaipėdoje, nemanau, kad patinka rinkėjams. Tai nepatinka ir tiems, kurie turi politinį stuburą. Pertrauką politikoje nusprendžiau daryti todėl, kad su ta politine platforma, kurioje ėjau į praėjusius rinkimus, nebeturiu nieko bendra. Man požiūriai prasilenkia", – kalbėjo tarybos narė.

N. Puteikienė pripažino, kad labai trumpai buvo ir Centro partijos nare.

"Centro partija galėjo sujungti geriausius dalykus tiek iš kairės, tiek iš dešinės. Centro partija jau pakeitė pavadinimą ir tapo kraštutinės dešinės partija, o tai neatitinka mano vertybinio identiteto", – tikino politikė.

Mane liūdina tai, kad dabartiniai politikai pažiūras keičia kaip kaklaraiščius.

Džiaugėsi darbais

Klaipėdietė pripažino, kad jai bus liūdna palikti miesto tarybą.

"Man gaila, kad nedalyvauju šiuose rinkimuose. Kaip politinio lauko dalyvė, aš jaučiuosi žinanti, ką daranti. Prieš aštuonerius metus į tarybą atėjau kaip kultūros žmogus, kuris anksčiau nesidomėjo įstatymų leidyba ar miesto valdymu. Dabar buvau visiškai įsitraukusi į šį procesą. Labai džiaugiuosi, kad paskutiniai ketveri metai miesto taryboje leido daug padaryti", – pripažino N. Puteikienė.

Ji įvardijo, kas labiausiai įsirėžė į atmintį. Vienas tokių projektų – parašų rinkimo akcija siekiant išsaugoti Girulių mišką.

Neteko mamos

N. Puteikienės pečius tik ką užgulė ir sunki našta – moteris neseniai anapilin išlydėjo mamą.

"Kai visi būrėsi į komandas, aš visą savo laiką skyriau artimiesiems. Mano mama išeidinėjo iš šio pasaulio, ir aš tiesiog negalėjau niekam kitam skirti laiko", – atviravo moteris.

Veiklos N. Puteikienei netruks ir be politinio gyvenimo.

"Mane liūdina tai, kad dabartiniai politikai pažiūras keičia kaip kaklaraiščius. O tai rinkėjo neįtikina, kad jis gali pasitikėti politika. Štai dėl to žmonės neina į rinkimus. Antras dalykas – tapęs politiku, tampi atvira krūtine, kuri bet kada bus apmėtyta bet kuo. Todėl jauni žmonės nenori eiti į politiką", – pripažino N. Puteikienė.

Neseniai viešai pareiškė, kad iš politikos traukiasi ir kita žinoma uostamiesčio politikė Alina Velykienė.

Liberalė pripažino, kad nori visą laiką skirti verslui ir labai konkrečioms žmonių problemoms spręsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tautrimas

Tautrimas portretas
Abi moterys buvo drąsios ir iniciatyvios politikės. Gaila , kad nusprendė pasitraukti. Nuobodu ir nebeįdomu toje politikoje. Visi žiūri naudos sau o visuomenės gyvenimas niekam neįdomus .

>to

>to portretas
taigi dabar tie pais sosdemai nežinia koki yr. Nei velnias nei gegutė :D:D))

as

as portretas
pagaliau
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių