Neblaivi E.Jackaitė padarė avariją ir pabėgo iš įvykio vietos

Klaipėdoje gyvenančiai aktorei Eglei Jackaitei keletą metų teks apsieiti be automobilio. Naktį iš penktadienio į šeštadienį, itarus, kad avariją aktorė padarė būdama neblaivi, ji pabėgo iš įvykio vietos.

Apie 1 valandą Melnragėje, Molo gatvėje, netoli savo namų, visureigiu „Range Rover” važiuodama atbuline eiga ji atsitrenkė į gale stovintį automobilį „Opel Astra”, - rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Nuo smūgio buvo suknežintas lengvojo automobilio priekis. Aktorė įsėdusi į nukentėjusios moters automobilį pildyti įvykio deklaracijos, šiai prasitarė važiuojanti iš draugės, su kuria išgėrė 3 butelius vyno.

Pradėjus svarstyti, ar nereikėtų kviesti policijos, aktorė staiga pasigedo savo asmens dokumentų. Esą nuėjusi į visureigį jų pasiimti,  sėdo į jį ir nuvažiavo.

Apdaužyto automobilio savininkė iškvietė policiją.

Šeštadienį ryte E.Jackaitė pati pasirodė kelių policijoje. Aktorė neneigė padariusi avariją, tačiau kodėl nuvažiavo iš įvykio vietos, suprantamai paaiškinti negalėjo.

Už pasišalinimą iš įvykio vietos numatyta bausmė - vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 3 iki 5 metų ir 3–4 tūkst. litų bauda.


Šiame straipsnyje: Eglė Jackaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

va tai tau...

va tai tau... portretas
Ajajajajai.... ir vėl Lietuvos valstybė puola jackaitę... visi, kaip susimokę nori pakenkti šiai dorai ir sąžiningai pilietei, tampo po teismus, priverčia daužyti kaimynų automobilius.. siaubas, košmaras, tragedija, o ne gyvenimas. kaipgi ji dabar, vargšė turės važinėti visuomeniniu transportu, ar pagalvojo kas nors? o ar paklausė kas nors, ko nori jackaitė????:))

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Na, štai tau ir SĄŽININGOJI Jackaitė. Senai buvo aišku, kad ji ir melagė, ir aferistė. Pinigėlių prisilupo, o paskui ant kitų kaltę vertė.

Ko norėti iš aktorių

Ko norėti iš aktorių portretas
Vieną padėjau išrinkti į seimą, tai seimas pasidarė cirko arena, kokio nebuvo nei vienais ankstesniais metais, o šita jaučiasi kaip scenoje, juk jie "žvaigždutės", jiems viskas galima, paskui tąsosi po televizijas ieškodami 'teisybės", kaltindami kitus, tik ne save ir savo nevaldomą ego...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių