Neringa sieks, kad būtų paprasčiau gauti leidimus važinėti ant ledo

  • Teksto dydis:

Neringos savivaldybė ketina kreiptis į kelias ministerijas su prašymu aiškiau reglamentuoti ir supaprastinti tvarką, leisiančią žvejams mėgėjams važinėti ant Kuršių marių keturračiais ir ledrogėmis, trečiadienį rašo „Lietuvos žinios.

Pasak Neringos mero Dariaus Jasaičio, šią žiemą policijos pareigūnai ėmė vykdyti reidus ir raginti ratuotus žvejus susitvarkyti teisinę dokumentaciją, tačiau susitvarkyti popierius yra itin sudėtinga.

„Artimiausiu metu kreipsimės į Susisiekimo, Žemės ūkio ir Vidaus reikalų ministerijas, nes dabartinė situacija yra absurdiška. Policininkams paraginus gauti reikiamus dokumentus, mūsų žvejai, norėdami legaliai važinėti ledu, susidūrė su aibe neįveikiamų kliūčių. Vienos transporto priemonės traktuojamos kaip žemės ūkio technika, kitų apskritai neįmanoma registruoti, dar kiti keturračiai įvardijami kaip savaeigės transporto priemonės, prilyginamos kelių tiesimo mašinoms“, - dienraščiui sakė D.Jasaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigitas

Sigitas portretas
Velniop ta aplinkos apsaugos sistema,-Nemuno delta ir Kuršių marios išmirti baigia. Seniau jokių draudimų ant ledo ir su traktoriai, o žuvies kiek nori. Beveik visame pasaulyje net stebisi kodėl draudžia Lietuvoje ant ledo su motorine transporto priemone važiuoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių