Neringos savivaldybė darys išimtis kai kurių vėlyvų renginių organizatoriams

  • Teksto dydis:

Neringos savivaldybė iš dalies pakeitė pernai priimtą sprendimą drausti visus viešus renginius iki 22 valandos. Meras Darius Jasaitis teigia, kad „ekonomiškai naudingi“ kurortui renginiai galės vykti iki antros valandos nakties.

„Administracijos direktoriaus įsakymas tikrai yra pakeistas, jog komerciniai, naudingi miestui, atnešantys daug pajamų renginiai, kaip visada ir būdavo, galės vykti iki 2 valandos nakties“, – portalui lrt.lt sakė Neringos meras.

D. Jasaičio teigimu, tvarką buvo nuspręsta keisti po to, kai paviešinus apie ribojimus buvo nemažai atšauktų rezervacijų apgyvendinimo sektoriuje.

Praėjusių metų pabaigoje Neringos valdžia nusprendė mažinti triukšmą kurorte – savivaldybės taryba priėmė sprendimą, jog vieši renginiai viešose vietose gali vykti nuo 8 iki 22 valandos, o grojimas ir garso transliavimas – nuo 11 iki 22 valandos.

Tokiam savivaldybės sprendimui buvo ir pritariančių, ir kritikų. Pastarieji susibūrę į asociaciją rinko parašus po peticija, kuria kurorto valdžios prašė atšaukti šiemet įvestus apribojimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuolaidos ne tik renginių organizatoriams

nuolaidos ne tik renginių organizatoriams portretas
nuolaidos ir šiaip bachuriukams, jei nori ir esi pakalęs ant visko, tai nebrangiai kam reikia susimokėjęs, traktoriumi gali atsitempti pirtelę ir pasistatyti ją pačiame kopagūbryje, sausame pušynėlyje, šalia jūros, o mauduoliams per kopagūbrį išrausti nusileidimą prie jūros, labas jasaiti, labas šakaly, labas fezer, pabuskite kol dar nevėlu ..., o tikrasis kuršių palikuonis, tas iš kaimelio tarybos, vel laikraščiui pasakos, kaip pirtelės savininkui skambino telefonu, skambino, skambino, skambino, bet niekas labai neatsiliepė ...

visiška nesamonė.

visiška nesamonė. portretas
"paviešinus apie ribojimus buvo nemažai atšauktų rezervacijų apgyvendinimo sektoriuje" - kad tu nusprogtum šakelių genėtojau, tokį briedą nešdamas. Didesnė nidiškių dalis, per tas narkomanų fiestas iš viso daro pertrauką ir nenuomuoja savo būstų, kad nepatirtų nuostolių nuo taip jasaičio mylimų narkušų ir nešiurpintų savo kaimynų.

aš vogiau,

aš vogiau, portretas
man buvo gėda, bet aš vis tiek vogiau. Kažkur girdėta, ar ne ...?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių