Nesutariama dėl futbolo aikščių Klaipėdoje

Kol dar nebaigtas tvarkyti Klaipėdos futbolo sporto mokyklos aikštynas, jaunieji jos sportininkai treniruojasi „Žalgirio“ stadione visą savaitę pačiu patogiausiu metu. Tad likusių futbolo mokyklų ir klubų atstovams ten vietos kaip ir nelieka. Tai sukėlė kitų sportininkų nepasitenkinimą.

Pagrindiniame miesto stadione Sportininkų gatvėje pirmadieniais–penktadieniais nuo 14.30 iki 19 val. kasdien treniruojasi Klaipėdos futbolo sporto mokyklos jaunieji sportininkai.

Kitiems lieka ne toks patogus laikas, todėl Kęstučio Ivaškevičiaus futbolo akademija ir futbolo klubas „Neptūnas“, anot savivaldybės atstovų, yra nepatenkinti šiuo metu egzistuojančiu futbolo aikščių pasidalijimu mieste.

Tad buvo kreiptasi į miesto valdžią dėl esą neteisingo aikštės grafiko paskirstymo.

„Jie jaučiasi nuskriausti ir teigia, kad Klaipėdos futbolo sporto mokykla, buvusi biudžetinė, dabar jau viešoji įstaiga, turi pernelyg dominuojančią padėtį. Mes bandėme tuos klausimus išsiaiškinti, apsitarėme ir kol kas palikome viską, kaip yra“, – kalbėjo Klaipėdos vicemeras Arvydas Cesiulis.

Esą kiekvienos naujai besikuriančios sporto įstaigos vadovai turėjo pagalvoti apie mieste egzistuojančią infrastruktūrą ir ją įvertinti prieš planuodami veiklą.

O iki liepos 1 d., kol nebus atiduotas vertinti Klaipėdos futbolo mokyklos pastatas su greta esančiais aikštynais, visi suinteresuoti asmenys kartu su Sporto skyriaus vedėja Rasa Rumšiene bei Sporto bazių valdymo centro direktoriumi Mariumi Juno turės rasti bendrą sprendimą.

„Be kompromiso daugiau į jokias kalbas neisime. Turi būti visi pagaliau patenkinti arba nepatenkinti. Tų futbolo aikščių Klaipėdoje yra mažai. Dabar visi veržiasi į „Žalgirio“ stadioną. Bet jie patys turi tarpusavyje susitarti, negali niekas „iš viršaus“ primesti savo tvarkos“, – tvirtino A.Cesiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mrr

Mrr portretas
Kaip reta žemo lygio komentaras iš biurokrato, kuris siūlo susitari futbolo mokyklos pačioms. Tai kam šitam Cesiuliui mokesčių mokėtojai algą moką? Ivaškevičiaus akademija ne pirmi metai gyvuoja, o Cesuliui turbūt naujiena

Nu tai

Nu tai portretas
Susiorganizuokite miesto turnira. Ir kapokites tarp saves.

nesuprantu

nesuprantu portretas
ar 4,5 val. du kartus per savaitę - tai didelis užimtumas ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių