Nidos oro uoste – aviatorių šėlsmas

Šiandien Nidą sudrebins aviatorių šventė. Organizatoriai kviečia klaipėdiečius ir žada įspūdingą programą su geriausių šalies pilotų, pelniusių apdovanojimus pasaulio bei Europos čempionatuose, pasirodymu. O vakare – kvapą gniaužiantys lėktuvų šou su fejerverkais.

Prieš dvejus metus, liepos 6-ąją, oficialiai pradėjo veikti Nidos oro uostas, kurio veikla dėl įvairių priežasčių anksčiau buvo sustabdyta keliems dešimtmečiams.

Atidarymą tuomet vainikavo įspūdinga aviacijos šventė, kurioje netrūko nei aukštojo pilotažo žvaigždžių, nei žiūrovų.

Aviacijos šventė Neringoje, jau kelerius metus aktyviai gaivinamame Nidos aerodrome, ir vėl organizuojama.

"Planuojame, kad dalyvių bus apie porą šimtų. Jie atvyks iš Vilniaus, Kauno, Biržų, Rygos, Tauragės, Akmenės, Marijampolės, Mažeikių, Panevėžio, taip pat ir Klaipėdos. Ši šventė bus tarsi pasiruošimas jubiliejiniams metams, kuriuos paminėsime 2023-iaisiais. Tačiau ir šįkart planuojama įspūdinga aviatorių programa. Džiugu ir tai, kad prognozės rodo gerą orą, vėjas turėtų aprimti", – kalbėjo viešosios įstaigos "Nidos oro parkas" direktorius Romas Zaronskis.

Iš oreivių žvaigždžių šiandien laukiama akrobatinio skraidymo pasaulio čempiono Igorio Lobanovo iš Vilniaus, taip pat – Rolando Pakso.

"Žadame ir įspūdingą naktinį aviatorių pasirodymą. Pirmąkart bus grupinis šou danguje su šviesomis ir fejerverkais", – teigė R.Zaronskis.

Šventės muzikinėje programoje koncertuos dainininkė bei fleitininkė Neda Malūnavičiūtė ir džiazo pianistas Ričardas Banys, taip pat – Vaidas Baumila su grupe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik išskirtinis idiotas

tik išskirtinis idiotas portretas
arba ypatingai nekenčiantis šio krašto, gali pritarti tokioms burzgiančioms, teršiančioms ir ugnimi spjaudančioms šventėms `Kuršių Nerijos Načionaliniame Parke virš stirnų, briedžių miegamųjų ir jūrinių erelių lizdų. Frau Aušra pabuskite iš prabangiai saldaus ir patogaus letargo miego, kol dar šiame nuostabiame krašte liko kas nors nesuniokota ir gyva ...

Nustebes

Nustebes portretas
o kam naudingi virš kurorto poilsiautoju kasdien skaidantys plerpiantys lektuveliai, kokie niekšai jais skraido

Kol vyras skraido

Kol vyras skraido portretas
Šalta,o pusiaunakty-7 laipsniai-kalatūnas,geriau pas kaiminka po kaldra…
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių