„OWEXX hosting“ padės nepaklysti interneto platybėse: hostingas, serveriai ir domenų registracija

  • Teksto dydis:

„Mes tikime, kad viskas prasideda nuo idėjos, o mums svarbiausia – kokybė ir nauda klientui“, – teigia kompanija „OWEXX hosting“, jau daugiau kaip 20 metų užsiimanti domenų registracija, serverių nuoma, interneto svetainių kūrimu ir web dizaino sprendimais.

Pasiūlymai – vieni geriausių

Kompanija siūlo hostingo – tinklapių arba, kitaip sakant, svetainių talpinimo paslaugas. Kaip pasirinkti tinkamą web hostingo planą? Hostingo paslaugas galima suskirstyti į tris tipus: paprasčiausias naudoti yra svetainių talpinimas, kitas hostingo variantas – virtualus serveris. Trečiasis – dedikuotas serveris.

Jeigu Jūsų svetainė „auga“ greitai, ateis laikas, kai įprasto hostingo priskirtos serverio vietos nebeužteks. Tokiu atveju geriausias sprendimas – virtualus dedikuotas serveris.

Virtualus dedikuotas serveris – brangesnė, bet saugesnė ir daugiau galimybių suteikianti paslauga nei tradicinis hostingas. Šie serveriai dinamiški, nes juos galima pritaikyti prie kliento poreikių.

Virtualūs dedikuoti serveriai skirti stambesnių web ar IT projektų bei elektroninio pašto dėžučių talpinimui. „OWEXX hosting“ gali suteikti saugų, patikimą ir galingą serverį su Linux operacine sistema, patalpintą duomenų centre.

Iš VDS debesies vartotojas visada galės pasiimti reikalingą kiekį resursų ir administruoti jį savarankiškai, o techninius rūpesčius palikti „OWEXX hosting“ specialistams.

Kompanija siūlo įvairius VSD ir VPS serverių planus, tačiau galima pasiteirauti ir dėl individualaus plano. Rinkoje „OWEXX hosting“ pateikti pasiūlymai galima teigti, jog yra vieni geriausių.

Domenas – per itin trumpą laiką

Interneto svetainėms yra būtinas domeno vardas. Domenas – unikalus internetinis adresas, kuriuo vartotojai gali pasiekti tam tikrą internetinę svetainę. „OWEXX hosting“ padės įsigyti reikiamą domeną per maksimaliai trumpiausią laiką.

Ieškote, kur sužinoti domeno registravimo kainą? Norite patikrinti domeno užimtumą? Kompanija teikia daugiau nei 3 tūkst. domenų registravimo paslaugas už geriausią kainą.

Jei domenas perkamas iš to paties tiekėjo, kuris teikia ir hostingo paslaugas, domenas į serverį bus nukreipiamas iš karto. Jei pasirenkamas kitas tiekėjas, procesas gali užtrukti iki 72 valandų.

Domeno nukreipimas kai kuriems interneto vartotojams gali atrodyti kaip labai sudėtingas darbas, tačiau taip nėra – specialistai pasirūpins, kad tai būtų atliekama, kiek įmanoma greičiau.

Pelnė klientų pasitikėjimą

„OWEXX hosting“ yra viena iš pirmaujančių įmonių, registruojančių domenus, pelniusi savo klientų pasitikėjimą už kokybišką bei paslaugų aptarnavimą. Kompanija įgyvendina įvairiausius projektus – nuo domenų registracijos daugelyje pasaulio šalių iki sudėtingų internetinių projektų įgyvendinimo.

Kompanijoje dirba ilgametę patirtį turintys WEB dizaineriai, HTML koduotojai, programuotojai, skaitmeninės grafikos kūrėjai ir daugelis kitų specialistų, puikiai išmanančių savo sritį. Kiekvienam vykdomam projektui jie skiria ypatingą dėmesį.

Daugiau informacijos rasite čia:

OWEXX hosting;

Domenų registravimas;

Hostingas;

Serveriai;

Dedikuoti serveriai;

Svetainių kūrimas bei nuoma;

SSL sertifikatai;

El. pašto paslaugos;

Apie OWEXX hostingą;

Kontaktai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių