Pereiti į pagrindinį turinį

Partijos skyriuje - vieni vyrai

2009-01-24 09:00
Partijos skyriuje - vieni vyrai
Partijos skyriuje - vieni vyrai / Vytauto Liaudanskio nuotr. Perviliojo: paskui A.Burkšą į Tautos prisikėlimo partiją išėjo pusė Neringos liberalcentristų.

Į Tautos prisikėlimo partiją perbėgę Nidos liberalų ir centro sąjungos nariai gali pasijusti vieniši. Prieš savaitę įsteigtame "prisikėlėlių" Neringos skyriuje kol kas nėra moterų.

Paskui skyriaus įkūrėją – dabartinį Klaipėdos apskrities viršininką Arūną Burkšą iš Liberalų ir centro sąjungos Neringos skyriaus pasitraukė visa vyriškoji pusė.

„Partijoje aš esu atsakingas už skyrių darbą. Įsteigtas ne tik Neringos, įsikūrė Palangos bei Klaipėdos skyriai. Žmonės buriasi aktyviai, ir tuo džiaugiamės“, – tikino A.Burkšas.

Tuo metu Liberalų ir centro sąjungos Neringos skyriuje likusios moterys nenusimena ir netgi juokiasi, kad paliktos nesijaučia.

„Ką darysi. Vyrai išėjo, bet mes juos lankysime“, – šypsojosi šios partijos skyriaus pirmininke išrinkta Aušra Feser.

Politikė tikina, kad skyriuje iš 25 narių liko vos pusė, tačiau liberalcentristų moterys ketina „prisikėlėlių“ vyrus kviestis į bendrus renginius.

Arūno Valinsko įsteigtos Tautos prisikėlimo partijos Neringos skyriaus įkūrėjas A.Burkšas tvirtino, kad jo partijos vyrai turi ir "prisikėlėliams" prijaučiančių moterų.

Pasak A.Burkšo, Neringoje naujai įkurtame skyriuje šiuo metru yra 14 narių, Palangoje – apie 20, o uostamiestyje susibūrė visas šimtas.

„Kaip bebūtų gaila, norint daryti gerus darbus Lietuvoje reikia priklausyti partijai. Norint kažką nuveikti tenka burtis. Į partiją stoja labai įvairių profesijų žmonės – medikai, teisininkai, verslininkai, galbūt ir paprastų profesijų žmonės. Netrukus bus įsteigtas skyrius Skuode, atsiras po skyrių Kretingoje ir Plungėje“, – žadėjo A.Burkšas.

Neringos savivaldybėje partinę priklausomybę pakeitė du tarybos nariai: į Tautos prisikėlimo partiją perėjo Andrius Bagdonas bei Ričardas Kičiatovas. Abu politikai anksčiau priklausė Liberalų ir centro sąjungai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų