Pavojinga įgriuva Klaipėdoje – jau sutvarkyta

Daugiau nei prieš savaitę Pirmojoje Melnragėje paspirtuku važiavęs vyras, nepastebėjęs nedidelės šaligatvio įgriuvos, parkrito ir susilaužė raktikaulį. Apie tai buvo paskelbta „Klaipėdos“ straipsnyje. Uostamiesčio savivaldybė sureagavo ir pavojingą vietą sutvarkė.

Po to, kai dienraštyje „Klaipėda“ buvo publikuotas straipsnis „Skaudi trauma – dėl įgriuvos“ (2024 08 21), savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojai ėmėsi skubių veiksmų ir sutvarkė grėsmę keliančią įgriuvą.

Šaligatvyje įgriuva, kurioje buvo įkritusios penkios šaligatvio trinkelės, atsirado netoli automobilių stovėjimo aikštelės.

Nukentėjęs vyras teigė, esą įgriuva minėtoje vietoje žiojėjo visą vasarą. Žmogus įtarė, jog galbūt būta ir daugiau dėl jos nukentėjusių asmenų.

Dėl kokių priežasčių galėjo susidaryti raktikaulio lūžį lėmusi įgriuva – neaišku.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, jog apie panašias įgriuvas uostamiestyje per savaitę gaunama nuo vieno iki dviejų pranešimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xyn

Xyn portretas
O tai Kubilienės dar neišmetė? Keistai atrodo......

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko sau koks didvyriškai pasiaukojantis p. Kubilienės žygdarbis! Siūlome pakelti algą arba išeiginių dienų išrašyti:) tegu pailsi, prakaitas bėga nuo gražios moters:)

Andrius

Andrius portretas
Negalime stsistebėti , kelininkų įžvalgomis. Kylant į Girulių kalną visą vasarą triūsė kelininkai, manėme jog po jų darbo bus vairuotojams palengvinimas- deja, toks chaosas, kad nei viena mašina , o ypač sunkvežimiai ir autobusai visai nebeišsuka. Kas tokįią betvarkę suprojektavo ?!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių