Pilies džiazo festivalį keičia padėkos koncertas (programa)

Pirmąjį birželio penktadienį Klaipėdoje vėl skambės džiazo muzika. Šiemet finansinių sunkumų prislėgti Klaipėdos pilies džiazo festivalio rengėjai klausytojams pristatys kuklesnę šventę – padėkos koncertą.

Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovės Ingos Grubliauskienės teigimu, šiemet renginyje dalyvaus tik vienas kolektyvas iš užsienio - „D-11 Blues Band“ (Latvija). Koncerto branduolį sudarys uostamiesčio muzikantai ir atlikėjai. Kaip visuomet renginys vyks Teatro aikšteje ir jis bus nemokamas.

Šiemetė džiazo fiesta bus organizuojama drauge su senamiesčio verslininkais, kurie taip pat sieks įpūsti dvasios į Klaipėdos širdį, kviesdami įsilieti į šventinį šurmulį.

Birželio 5-osios popietę klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai į senamiestį bus viliojami jaunųjų atlikėjų pasirodymais, gėlių turgeliu bei kitokiomis atrakcijomis.

Pagrindiniu verslininkų inicijuoto renginio akcentu pretenduoja tapti turgus, kuriame įvairias prekes siūlys visuomenei gerai žinomi žmonės.

Programa: 

Birželio 5 d.

17 val. Senamiesčio verslininkų vasaros atidarymo šventė „Aš myliu senamiestį“.

18 val. Baroti galerijoje - fotografijų paroda „Epson pristato ROOTS and FRUITS klaipeda“ (Latvija)

19 val. Teatro aikštėje - padėkos koncertas. Koncertuoja: „Capella A“, „Junior City Jazz“, „Jazzytea“, „D-11 Blues Band“ (Latvija), Kongas ir draugai.

1:00 val. Džiazo klube „Kurpiai“ - old school DJ Vlad, funk-soul-jazz-rock diskoteka.


Šiame straipsnyje: Pilies džiazo festivalis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių