Po nelaimės į atrakcionus nebeskubama?

Uostamiestyje jau kurį laiką įsikūręs atrakcionų parkas lankytojų sulaukia mažiau, juos esą atgraso šventėje įvykusi nelaimė. Po Jūros šventėje nutikusios nelaimės, kai iš veikusių sūpynių iškrito ir susižalojo senelis su mažamečiu vaiku, atrakcionų mėgėjų skaičius sumažėjo.

Netoli didžiausio uostamiestyje esančio prekybos centro yra įsikūręs atrakcionų parkas su įvairiomis sūpynėmis vaikams ir suaugusiesiems. Nors atrakcionų pasirinkimas platus, juos šį mėnesį aplankė kur kas mažiau miestiečių.

Pasak vieno iš „MEGA“ atrakcionų parko įmonės savininkų Rolando Minkino, apskritai lankytojų daugiausiai būna saulėtomis ir šiltomis vasaros dienomis, kai lyja, gyventojai tokių pramogų nesirenka. Tačiau šią vasarą lankytojai atrakcionų vengia ir dėl per šventę nutikusio įvykio.

„Lankytojų sumažėjo. Manau, kad tai susiję su įvykusiu nelaimingu atsitikimu. Kas bebūtų kaltas toje situacijoje, po tokių incidentų visada lankytojų sumažėja, natūralu, kad žmonės bijo. Tiesiog tikimės, kad kitais metais šitas nemalonus incidentas pasimirš ir žmonės nebevengs ekstremalių pramogų“, – kalbėjo R. Minkinas.

Po tokių incidentų visada lankytojų sumažėja, natūralu, kad žmonės bijo.

Vadovas pabrėžė, esą nelaimingi atsitikimai Lietuvoje nutinka ypač retai, tačiau po panašaus įvykio tokių pramogų verslo įmonės nukenčia.

Po nelaimingo atsitikimo Jūros šventėje, atrakciono „Aštuonkojis“ savininkas Čekijos pilietis apklausos metu tikino, kad dėl įvykio labai išgyvena, bet kaltu savęs nelaiko. Vyras aiškino, kad veiklą vykdė turėdamas visus leidimus, o atrakcionas ir jo konstrukcija buvo visiškai tvarkingi.

Čekas įtaria, kad nelaimė įvyko nukentėjusio vaiko seneliui atlaisvinus saugos užtvarą, nors kaip elgtis atrakcione, klientams buvo išaiškinta.

Ekspertai analizavo ne tik techninius įrenginio duomenis, bet ir vaizdo įrašą. Tačiau tyrėjams tai mažai pagelbėjo, nes baigiant suptis buvo paleisti dūmai efektui sustiprinti, todėl pačios nelaimės akimirka įraše neužfiksuota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

griukit nafig

griukit nafig portretas
mes ir iki nelaimiu i ta metalo lauza nejom nes ten kainos neadekvacios

Žiūroovas

 Žiūroovas  portretas
Gražiai skamba užvadinimas , po nelaimės ........ , bet kad ir iki to ten buvo tuščia , kažkaip nesimatė gausos lankytoju .

As

As portretas
Atrakcionai išvažiavo jau prieš dvi dienas, bet Klounas reporteris liko prie naujai atvykusio cirko...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių