Po švenčių – padėkos Klaipėdai

Pasibaigus didžiausioms ir labiausiai lauktoms Klaipėdos miesto šventėms meras Rimantas Taraškevičius sulaukė pačių geriausių atsiliepimų.

Šią savaitę miesto vadovą pasiekė laiškas iš Olandijos, Antverpeno. Europos tautų kultūrų šventės „Europiada“ tarptautinio organizacinio komiteto prezidentas Bruno Peeters padėkojo merui už, anot jo, nuostabią šventę.

„Prašau, priimkite mūsų nuoširdžią padėką jums, visiems vietinio komiteto nariams, šimtams entuziastingų savanorių ir draugiškai miesto bendruomenei už šį išskirtinį pasisekimą“, - rašoma merui adresuotame laiške.

Klaipėdos miesto meras R.Taraškevičius prisipažino nesitikėjęs, kad trys didžiosios šventės - „Europiada“, 50-oji Jūros šventė bei Pasaulinė didžiųjų burlaivių regata „The Tall Ships' Races Baltic 2009“ praeis taip sklandžiai ir paliks tiek gerų įspūdžių.

„Žinoma, švenčių metų neišvengėme nedidelių chuliganų išpuolių, tačiau pareigūnai gerai atliko savo darbą. Aš aplink mačiau daug šventiškai ir geranoriškai nusiteikusių žmonių. Nuoširdžiai dėkoju klaipėdiečiams ir miesto svečiams“, - kalbėjo meras.

Jis neabejojo, kad miesto tarybos priimti sprendimai dėl prekybos alkoholiu laiko ribojimo bei draudimo masinių renginių metu gėrimus parduoti ne stiklinėje taroje, davė teigiamų rezultatų.


Šiame straipsnyje: The Tall Ships RacesEuropiada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių