Pereiti į pagrindinį turinį

Berniukų pramoga – kiaušinių mėtymas į langus

2024-08-13 11:10

Dėl dviejų berniukų pamėgtos pramogos – mėtyti kiaušinius į namų langus – kenčia pietinėje miesto dalyje gyvenantys klaipėdiečiai. Toks nepilnamečių elgesys kartojasi, tad kitą kartą bus kreiptasi ne į kaimynus socialiniuose tinkluose, bet į pareigūnus, kad šie, susisiekę su tėvais, padaužas pagaliau sudrausmintų.

Įrodymas: klaipėdietės buto langas apmėtytas jau antrą kartą.
Įrodymas: klaipėdietės buto langas apmėtytas jau antrą kartą. / „Klaipėdos“ skaitytojos nuotr.

Klaipėdietis kreipėsi į kaimynus su prašymu atkreipti dėmesį į dviejų vaikų, veikiausiai gyvenančių Bandužių kvartale, elgesį.

„Nemalonu taip pradėti, bet, mielos mamos, maldauju, žiūrėkite, kaip elgiasi jūsų vaikai. Du berniukai – vienas blondinas, kitas tamsių plaukų – susirado naują „pramogą“ – mėtyti kiaušinius į langus. Numeta ir pabėga. Tramdykite savo vaikus arba kitą kartą bus kviečiama policija. Ačiū“, – teigė žmogus.

Viena klaipėdietė pasakojo, kad jos buto langą kiaušiniais apmėtė jau du kartus. Vieną kartą tai nutiko maždaug prieš du mėnesius, o kitą – rugpjūčio 8-ąją 15.30 val.

Dėl šios priežasties moteris net svarsto įsigyti vaizdo stebėjimo kameras, kad galėtų fiksuoti nenaudėlius.

Kiti komentavusieji spėliojo, ar tai – tie patys, o gal visiškai kiti vaikai, jau prikrėtę panašių eibių.

„Eičiau ramiai pro šalį ir kokio surūgusio nešvaraus vandens jiems šliūkšt ant galvų, žinoma, be smurto! Jūs langus priversta plautis, o tų vaikigalių tėvai tegul jų rūbus skalbs“, – siūlė išeitį klaipėdietė.

„Jaučiu, tie patys, kuriuos drausminau. Purvą sėmė ir „varė“ į langus. Turiu vaizdo įrašą. Vaikams parodžiau, sakiau, pamatysiu dar kartą – parodysiu tėvams. Kol kas Budelkiemio g. 17 neužmačiau. Bet tie vaikai iš 15 namo“, – įtarė dar kita moteris.

Pareigūnai visada pataria pastebėjus įtartinus asmenis ar vykdomą nusikalstamą veiką kreiptis bendruoju pagalbos telefonu arba rašyti pareiškimą į e.policiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų