Rangovų paieškas temdo pastabos?

Tilžės gatvės rekonstrukciją vis dar kausto nežinia. Dar birželį miesto savivaldybei nutraukus sutartį su rangovais "Žemkasa", darbai sustojo. Iki šiol naujas konkursas rangovams nepaskelbtas.

Pernai prasidėjusi Tilžės gatvės rekonstrukcija klostosi ne taip sklandžiai, kaip buvo suplanuota.

Projektu buvo numatyta rekonstruoti gatvę ir inžinerinius tinklus, įrengti apšvietimą, nutiesti pėsčiųjų ir dviračių takus, pertvarkyti žiedinę Mokyklos gatvės ir Šilutės plento sankryžą į šviesoforinę.

Rekonstrukciją vykdžiusi bendrovė "Žemkasa" gerokai prasilenkė su numatytais terminais.

Dėl įsipareigojimų nevykdymo ir vidinių įmonės problemų dar birželį savivaldybė su bendrove sutartį nutraukė.

Šiuo metu vienoje pagrindinių miesto arterijų vaizdas vis dar prastas.

Sustabdžius sutartį buvo žadėta, kad kol bus surastas naujas rangovas, Tilžės gatvės darbai vietoje nestovės.

Atnaujintas horizontalusis žymėjimas žiede, laikinai išasfaltuota kelio jungiamoji dalis.

"Tilžės gatvėje nuo žiedinės sankryžos turgaus link paklota asfalto danga. Ką galėjome, laikinai padarėme, paženklinome žiedą, kad būtų saugiau. Dabar lauksime rangovo, kuris užbaigs  darbus", – teigė Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Naujasis rangovas šią vietą, kaip ir visą gatvę bei žiedą, sutvarkys kapitališkai.

Jau yra parengtos naujos pirkimo sąlygos, kurios derinamos su viešąja įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra.

"Deriname su agentūra, kadangi naudojamos ES lėšos. Kiek man žinoma, iš agentūros gautos kelios nedidelės pastabėlės. Jas susitvarkome ir artimiausiu metu paskelbsime rangos konkursą", –  kalbėjo V.Švedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zemkasinis

Zemkasinis portretas
Apipiso jus nauji žemkasos direktoriai. Pusę žiemos važinėjo tuščiomis druskinem. Važiavo daugiau negu reikėjo. Tuo pačiu ir su Tilžė, lebartais ir baukstininku kelių apipiso.

>

> portretas
Chebros "Istatymeliu" pasekme,pasimete"istatymuose-nutarimuose",tiek ju prikure,kad SVETIMI negautu uzsakymu,kad nebezino.nes nera kam zinoti("truksta", dar keliu kvartalu "etatu").Penkiu zmoniu brigados su gera technika,ir ispruses indzinierius,"tuos darbus" atliktu per kelis menesius.Bet,juk to chebrai nereikia,reikia paciu sukurtu"sunkumu",katruos "herojiskai",uz "papildomus" pinigus iveikines,po to "igruvas-istrupejusius kelkrascius-nuosliauzas-nesudygusius augalus-lietkanalizacija" tobulins,"specialistai".

Linas

Linas portretas
Na as niekaip nesuprantu, ko jūs visi bambate? Prieš renkant valdžią reikėjo galvoti su galva, o ne su kita vieta!!! Dabar džiaukitės!!!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių