Savaitgalį Klaipėdoje keisis autobusų maršrutai ir tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Informuojama, kad balandžio 29–gegužės 1 d. uostamiestyje bus organizuojami papildomi 11 maršruto autobuso reisai bei koreguojami kai kurių maršrutų tvarkaraščiai.

Motinos dienos proga šį savaitgalį (balandžio 29, 30 ir gegužės 1 dienomis) Klaipėdoje organizuojami papildomi 11 maršruto reisai į Lėbartų kapines. 11 maršruto autobusai šiomis dienomis važiuos pratęsta trasa iki „Ramybės“ stotelės, esančios automobilių stovėjimo aikštelėje, pietinėje kapinių dalyje (schema).

Šiltuoju sezonu vėl kursuos N1 maršruto naktinis autobusas. N1 maršruto važiavimo trasa išlieka ta pati, kaip ir praėjusiais metais: Liepojos g. – Herkaus Manto g. – Taikos pr. – Smiltelės g. – Vingio g. – Jūrininkų pr. st. ir tuo pačiu keliu atgal. Pirmasis reisas bus vykdomas šeštadienio naktį iš balandžio 30-osios į gegužės 1-ą, o vėliau – kaip įprastai – penktadienio ir šeštadienio naktimis.

Primenama, kad autobuse galioja Klaipėdos miesto terminuotieji ir kartiniai elektroniniai bilietai, taip pat iš anksto įsigyti popieriniai bilietai. Keleiviai, bilietais nepasirūpinę iš anksto, galės juos įsigyti pas vairuotoją, tačiau tai kainuos brangiau:

• kartinio naktinio bilieto, parduodamo autobuse (maršrute Liepojos g.–Jūrininkų pr.), kaina – 1,00 Eur.

• kartinio naktinio bilieto, parduodamo autobuse (maršrute Liepojos g.–Jūrininkų pr.), su 50 procentų nuolaida, kaina – 0,50 Eur.

• kartinio naktinio bilieto, parduodamo autobuse (maršrute Liepojos g.–Jūrininkų pr.), su 80 procentų nuolaida, kaina – 0,20 Eur.

Taip pat informuojame, kad nuo gegužės 2 d. keisis autobusų Nr. 2A, 4, 11, 27 maršrutų tvarkaračiai:

Maršrute Nr. 2A dėl pasitaikančio autobusų vėlavimo pakoreguota maršrutų trukmė visomis savaitės dienomis. Autobusų važiavimo tvarkaraščiai suderinti su autobuso Nr. 11 išvykimu nuo Debreceno g. šiaurės kryptimi ir autobuso Nr.2 išvykimu iš Sportininkų g. pietų kryptimi. Maršrute Nr.4 dėl vėlavimo/skubėjimo pakoreguotas reisų trukmės tvarkaraštis darbo dienomis ir savaitgaliais. Darbo dienomis autobusas Nr. 4 iš „Šilutės st.“ vietoje 7:18 val. išvyks 7:20 val.Maršrute Nr.11 dėl derinimo su maršrutu Nr. 2A keičiasi kai kurių reisų laikas. Maršrute Nr. 27 keičiasi šeštadienio važiavimo laikas:

Vietoje dabartinio laiko 6:10 val. autobusas iš Klaipėdos išvyks 6:40, o į Klaipėdą atvyks ne 6:56, kaip iki šiol, bet 7:26 val.

Reisas iš Klaipėdos (dabar yra 8:40/9:26) perkeliamas į popietę ir bus vykdomas tokiu pačiu laiku kaip ir sekmadieniais, t. y. 14:00/14:50 val.

Atkreipiamas dėmesys, jog keičiasi Minijos g. (ties Statybininkų pr.) esančios „Senosios Smiltelės st.“ pavadinimas (1, 1A, 9A maršrutai). Nuo šiol naujasis pavadinimas bus toks pat kaip ir kitoje gatvės pusėje esančios stotelės - „Rambyno st.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių