Savivaldybės direktorių apipylė įžeidimais

Politikams savo ir visos savivaldybės praėjusių metų veiklos ataskaitą pristatęs administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius apie save išgirdo nemalonių epitetų.

Miesto tarybos narys, konservatorius Kęstutis Gabšys A.Každailevičių išvadino antrarūšiu direktoriumi. Taip jis reagavo į miesto taryboje esančios socialdemokratų frakcijos, kuri į administracijos direktoriaus postą ir delegavo A.Každailevičių, seniūno Sigito Dobilinsko viešus pasisakymus.

Socialdemokratų partijos Klaipėdos skyriaus interneto svetainėje publikuotame viename iš savo komentarų S.Dobilinskas parašė, kad vienoje komandoje su meru Rimantu Taraškevičiumi ir jo pavaduotoja Judita Simonavičiūte jis negalėtų ir nenorėtų dirbti.

„Ar po tokio pasisakymo nesijaučiate antrarūšiu direktoriumi? Tokiu, kuris postą gavo tik todėl, jog kažkas jo nenorėjo“, - A.Každailevičiaus klausė K.Gabšys. Savivaldybės administracijos direktorius atsisakė atsakyti į šį klausimą.

55 puslapių apimties savivaldybės administracijos ir jos direktoriaus ataskaitą aktyviausiai kritikavo būtent konservatoriai.

Pranciškui Mickui užkliuvo tai, jog ataskaitoje neįmanoma išskaityti paties A.Každailevičiaus pozicijos dėl nuveiktų darbų. „Čia toks sekretorės darbas“, - ataskaitą įvertino P.Mickus.

Savivaldybės veiklos ataskaita užkliuvo ir kitai opozicinei partijai - Liberalų sąjūdžiui. Jo nariai pasigedo požiūrio į ateitį, išsamesnės nuveiktų darbų analizės, priemonių spręsti ataskaitoje konstatuotas problemas.  

Nors A.Každailevičius dėl savo ir savivaldybės veiklos ataskaitos sulaukė nemažai priekaištų ir kritikos, jį politikų balsų dauguma buvo patvirtinta.  


Šiame straipsnyje: Aloyzas Každailevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių