Sekmadienį miesto centre bus draudžiamas eismas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį nuo vidurnakčio iki 18 val. dėl vyksiančio „Vilties bėgimo“ Klaipėdos centre bus draudžiamas bet koks autotransporto eismas. Nuo ankstaus ryto žadama ruoštis bėgimui, bus statomi ženklai, tvoros.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ atstovai informavo, kad dėl šio renginio bus koreguojamos 1A, 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 17, 25, 26, 28 ir 41 autobusų maršrutų trasos.

Šiaurės kryptimi autobusai riedės iki Senojo turgaus, o toliau bėgikus apvažiuos Bangų, Mokyklos, Priestočio, Šaulių gatvėmis iki Lietuvininkų aikštės. Vėliau – patvirtintais maršrutais.

Pietų kryptimi autobusai važiuos tradiciniais savo maršrutais iki Lietuvininkų aikštės. Toliau – Šaulių, Priestočio, Mokyklos, Tilžės, Sausio 15-osios gatvėmis, o po to grįš į savo maršrutus.

Pilies ir Naujojoje Uosto gatvėse nebus jokio viešojo transporto (nukreipiamas 9-asis maršrutas).

26 maršruto autobuso galinė ir pradinė stotelės keičiamos į „Autobusų stoties“ stotelę.

„Vilties bėgimo“ svečiams ir dalyviams artimiausios išlaipinimo stotelės, norint pasiekti Atgimimo aikštėje vyksiančio renginio epicentrą, būtų dvi: iš pietinės miesto dalies – „Turgaus“, o iš šiaurinės – „Lietuvininkų“ stotelė.

„Klaipėdos keleivinio transporto“ specialistai atkreipę dėmesį, kad bėgimo dieną centrinės miesto dalies svečiai ir gyventojai negalės išvažiuoti iš teritorijos, apjuostos bėgimo trasa (Liepų g., Tiltų g., Galinio Pylimo g., Pilies g., Naujoji Uosto g. iki Gegužės g., Daukanto g., Trilapio g.).

Visos išvažos iš kiemų ir mažesnių gatvelių bus blokuojamos, todėl sekmadienį rekomenduotina iš namų išvažiuoti ne vėliau kaip 8 val. ryto, kol dar nebus prasidėjęs pats bėgimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm..

Hmm.. portretas
laksto..laksto..Ir kas nuo to pasikeičia?

Neprimatantis

Neprimatantis portretas
Gerbiamieji žurnalistai, ar būtų galima įdėti schemą taip, kad eitų pasididinti ir kažką įžiūrėti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių