Šiaurės prospekte – sąmyšis dėl gulbių

Penktadienį Šiaurės prospekte nusidriekė ilga automobilių spūstis dėl skiriamojoje kelio juostoje stoviniuojančios gulbių šeimynos. Klaipėdiečiai stojo, skersavo automobilį ir visaip gelbėjo paukščius, kurie per gatvę norėjo pervesti gulbiukus.

Incidentas gatvėje nutiko 13 val. Važiuojantys nuo Melnragės pusės išvydo prie gatvės stoviniuojančias gulbes. Šalia paukščių rankomis mojavo ir viena pagyvenusi klaipėdietė.

Nors klaipėdiečiai vairuotojai elgėsi itin atsargiai ir pagarbiai praleidinėjo paukščius, tačiau gulbės vis nesiryžo kirsti gatvės.

Netrukus pagyvenusiai moteriškei į pagalbą atskubėjo jaunuolis. Jis taip pat mėgino sudaryti saugų praėjimą gulbėms.

Visa tai stebėjo dešimčių automobilių ekipažai. Tiesa, žmonės visai nepyko dėl netikėtos kliūties kelyje.

Toliau situacija vystėsi dar sudėtingiau – žmonės laukė, o gulbės niekur nėjo.

Tuomet į gulbių saugaus eismo akciją įsijungęs jaunuolis skersai kelio mėgino pastatyti savo automobilį, kuris lyg turėjo atlikti apsauginę funkciją gulbių šeimynos judėjimo trajektorijai.

Bet gulbių šeimynos galva netikėtai ėmė rodyti pyktį savo gelbėtojams, patinas šnypštė, pūtė sparnų plunksnas ir net mėgino snapu kirsti į mašinos padangą.

Bet gamtos mylėtojų entuziazmo tai neatbaidė. Miestiečiai kantriai mėgino perginti gulbes į kitą kelio pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

*pagyvenusi klaipėdietė...*

*pagyvenusi klaipėdietė...* portretas
Asta Aleksėjūnaite, jus savo rašliavoje pasakėte mažai tiesos! Gulbinas Goša vedė savo šeimą į LCC tvenkinį, tačiau vienas gulbiukas negalėjo užlipti ant bordiuro ir visa šeima laukė jo...Jam reikėjo pagelbėti, tačiau jus sėdėjote mašinoje , bandėte filmuoti ir kurti savo scenarijų ! Beje gulbiukas ir visa šeima sėkmingai įveikė kliutis ir nukeliavo į tvenkinį mano palydėti. Ten puikiai laikosi šianden juos aplankiau. Patarimas - nepasimaišykite Gošos kelyje daugiau, nes nuo jo sparno smūgio neišsisuksite. ."Apart savęs tu neturi jokių kitų priešų". Šventas Pranciškus

gyventoja

gyventoja portretas
ten reikėtų tvoros kad tos gulbės nezyliotu pirmyn atgal jos tai daro kasdien koks čia žaidimas su tais paukščiais

paskaicius

paskaicius portretas
straipsni, susidaro ispudis, kad zurnaliste svajojo tapti rezisiere, bet susikloste taip, kad dirba zurnalistini darba, taciau noras sukurti drama niekur nedinges :D gulbiu bandymas pereiti gatve, tapo nenuspejamu trileriu :D P.S. komentaras ">idomu" - gera atomazga :DD Gal bus antra straipsnio dalis ir suzinosime kaip baigesi istorija.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių