Skundai neliko nepastebėti: Klaipėdoje pagaliau pjaus senus medžius

Klaipėdiečių valdininkams siųsti skundai neliko nepastebėti. Po miestiečių pranešimų, kad seni medžiai kelia grėsmę, savivaldybės darbuotojai nuvyko į vietą ir konstatavo, kur ir kokius medžius reikėtų šalinti.

Gyventojai rugsėjo pradžioje minėjo kelias vietas, kur reikėtų pagenėti arba išpjauti senus medžius.

Smilgų gatvės gyventojas prašė atkreipti dėmesį į šioje gatvėje augančius senus medžius – dvi tuopas ir beržą.

"Prašau kiek galima greičiau juos išgenėti ar nupjauti, nes, užvirtus ant mano gyvenamojo namo, kuriame gyvena du mažamečiai vaikai, pavojus kiltų jų sveikatai ar net gyvybei. Taip pat medžiai gali pridaryti labai didelių nuostolių, auga šalia dviejų gyvenamųjų namų, šalia stovi automobiliai", – savivaldybei skundėsi klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė Edita Valiūnienė patikino, jog po apžiūros Smilgų gatvėje, kuri vyko rugsėjo 6 d., nustatyta, kad reikia šalinti blogos būklės medžius.

"Reikia šalinti vieną beržą ir dvi tuopas, augančius prie Molo gatvės 36D namo. Taip pat reikėtų šalinti vieną beržą ties prekybos centru. Yra pateiktas prašymas Aplinkosaugos skyriui ir, gavus suderintą leidimą, bus vykdomi medžių šalinimo darbai", – informavo savivaldybės specialistė.

Miestiečiai skundėsi ir Rumpiškės gatvėje sukrautomis šakomis. Tačiau jas rangovai jau spėjo išvežti.

"Šakų nebėra, pati patikrinau. Dėl Paribio gatvės, apžiūros metu pažymėti trys nudžiūvę klevai. Gavus suderintą leidimą iš Aplinkosaugos skyriaus, medžiai bus pašalinti", – patikino E.Valiūnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buras

Buras portretas
Ar Klaipedoje dar liko medziu? Matome vien atveztinius, apkerpejusius hibridus, nei tikro grozio, nei kvapo, skalbykla dvokia…

Ko čia vardinat kur reik tvarkyt?

Ko čia vardinat kur reik tvarkyt? portretas
Sakoma jums kad medžių netvarko, neprižiūri ir nudžiūvėlių nekerta. Tik senus, sveikus ir tinkamus.Prakalti.:). Tokiems jokių prašymų ar pranešimų nereikia - užtenka kokios vienos išprotėjusios bobos skambučio į savivaldybę

Akibrokštas

Akibrokštas portretas
Prie Gedminų progimnazijos auga tuopos jos senos ir kamiėno apačioje matosi pažeidimas padarytas viėla ( kažkada tuopos buvo aprištos ) dabar iaugo - kiek tos tuopos stovės neaišku -BET TEN MOKOSI IR ŽAIDŽIA VAIKAI !!!!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių