Smiltynėje iškils nauja gelbėjimo stotis

Jau pasirašyta sutartis dėl Smiltynės gelbėjimo stoties projektavimo. Prieš kelis dešimtmečius pastatytą stotį pagaliau pakeis nauja. Remonto darbus tikimasi pradėti kitąmet.

Pasak „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojo Alvydo Girdvainio, pirmasis susitikimas su projektuotoju jau įvyko, jo metu buvo pasirašyta sutartis, aptarta, kokios gelbėjimo stoties reikėtų Smiltynei.

„Naujoji gelbėjimo stotis bus vietoje senosios. Šiuo metu rengiamas projektas, o kitais metais tikimės, kad ir darbai prasidės. Jau yra laimėtojas, kuris atliks projektinę dalį, o po to matysime, kaip viskas klostysis. Planuojame darbus atlikti per dvejus trejus metus“, – sakė pašnekovas.

Anot jo, dabartinė gelbėjimo stotis – kritinės būklės, neatitinka jokių reikalavimų.

„Jau buvome pirmajame susitikime su projektuotoju, išsakėme pageidavimus. Naujoji gelbėjimo stotis per daug nuo dabartinės nesiskirs. Dabartinės nebegalime eksploatuoti, nes ji – sugriuvusi, kritinės būklės, pastatyta 1966 m., be to, ir estetiškai jau nekaip atrodo. Tad laukia daug darbų – nuo statybų iki raktų gamybos“, – pasakojo A. Girdvainis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rokas

Rokas portretas
Gal ten gelbėtojams ir bus koks kampelis skirtas o šiaip , pamatysite , pasistatys ponai sau spa centrą su visais patogumais . Ir dabar jau papuldavo ne visi , nors buvo tik paprasčiausia pirtis. Galų gale pažiūrėsime, kiek visiems žmonėms tai bus prieinama ir naudinga.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Gelbėjimo stotį tris metus statys:(, vargo vakarienė!

Efa

Efa portretas
Pastatykit siuolaikinius konteinerius ,sujunkite ir bus liuk ty ir grazu ir islaidu nedaug
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių