Pereiti į pagrindinį turinį

Stulpas P. Lideikio gatvėje liks pasviręs

2014-11-12 14:40

Prieš kelias savaites nusviręs gatvės apšvietimo stulpas toks liks ir toliau, nes jo remontui ar pašalinimui nėra pinigų. Šiuo metu naikinami ir remontuojami tik pavojų keliantys objektai. Kiti laukia savivaldybės lėšų.

Būklė: kelias savaites klaipėdiečius gąsdinantis pakrypęs stulpas taip stypsos dar ilgai.
Būklė: kelias savaites klaipėdiečius gąsdinantis pakrypęs stulpas taip stypsos dar ilgai. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Prieš kelias savaites nusviręs gatvės apšvietimo stulpas toks liks ir toliau, nes jo remontui ar pašalinimui nėra pinigų. Šiuo metu naikinami ir remontuojami tik pavojų keliantys objektai. Kiti laukia savivaldybės lėšų.

Spalio viduryje P.Lideikio gatvėje netoli Herkaus Manto ir Liepojos gatvės sankryžos smarkiai pakrypęs apšvietimo stulpas remontininkų nėra paliestas iki šiol.

Specialistai tikino, jog savivaldybėje tokio esą nepavojingo stulpo remonto darbams lėšų nėra.

Be to, panašių objektų mieste skaičiuojama apie du šimtus. Šis sąrašas kasdien pildomas.

"Mūsų specialistai buvo nuvažiavę, įvertino. Stulpas nekelia pavojaus", – konstatavo įmonės "Klaipėdos gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Algimantas Laurinavičius.

Pašnekovo teigimu, pasviręs stulpas bus atstatytas tik tada, kai tai padaryti lieps savivaldybė. Informacija apie kelias savaites žmones gąsdinantį stulpą valdininkams perduota. Stulpas buvo įtrauktas į nudaužtų objektų sąrašą.

"Nemokamai stulpų mes negauname. Juos perkame", – paaiškino A.Laurinavičius.

Vis dėlto minėto objekto artimiausiu metu ne tik neplanuojama remontuoti, bet nėra numatomi ir jo pašalinimo darbai. Esą tai atlikus gali būti dar blogiau – iš žemės styrančius kabelius, anot įmonės direktoriaus, gali pavogti.

"Mes tikrai stengsimės, kad stulpai būtų atstatyti. Tai ir mūsų prestižo reikalas", – akcentavo pašnekovas.

Nors pinigų svyrančiam stulpui pašalinti nėra, tačiau šiomis dienomis Šilutės plente bus pastatytas vienas visiškai naujas stulpas.

"Kai tik savivaldybė turi lėšų, jas iškart skiria darbams. Dabar atstatysime šitą, paskui gal ateis laikas kitiems", – prognozavo direktorius.

Tikimasi, kad papildomų pinigų, kaip ir kasmet, atsiras metų pabaigoje. Tada ir bus pašalintas jau ilgą laiką akis badantis objektas.

Šiomis dienomis "Klaipėdos gatvių apšvietimui" ir taip netrūko darbų, nes teko sutvarkyti nemažai gedimų, atsiradusių tada, kai mieste buvo įjungti visi anksčiau taupymo sumetimais neveikę šviestuvai.

"Dabar viskas veikia taip, kaip ir turi veikti", – užtikrino A.Laurinavičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų