Pereiti į pagrindinį turinį

Sukčiai išviliojo pinigus

2008-12-03 09:00

Uostamiestyje prieš šventes sukruto telefoniniai sukčiai. Iš garbingo amžiaus klaipėdietės jie išviliojo du tūkstančius litų.

74 metų moteris vyriškio skambučio į laidinį telefoną sulaukė užvakar pavakare. Nepažįstamasis klaipėdietei pranešė, kad neva jos anūkas Edmundas padarė nusikaltimą.

Skambinusysis iš moters pareikalavo 12 tūkst. litų. Vyriškis tvirtino, jog gavęs pinigus nepraneš policijai apie anūko padarytą nusikaltimą ir pabrėžė, kad priešingu atveju Edmundui gresia kalėjimas.

Klaipėdietė patikėjo pasakojimu ir susijaudino. Ji nutarė padėti neva į bėdą pakliuvusiam anūkui. Moteris tvirtino, jog reikalaujamos sumos neturi, tačiau nepažįstamasis sutiko tylėti ir už mažesnę sumą.

Po dešimties minučių į klaipėdietės buto duris pasibeldė vyriškis, kuriam patiklioji močiutė sumokėjo 2 tūkst. litų. Po kiek laiko moteris sužinojo, kad anūkas jokio nusikaltimo nepadarė, o ji buvusi apgauta.

Uostamiesčio policija klaipėdiečius įspėja, kad telefoninių sukčių skambučių prieš šventes padaugėja. Patariama nepasitikėti nepažįstamaisiais, kurie praneša apie artimo žmogaus nelaimę, o įsitikinti, kaip yra iš tikrųjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų