Sinoptikai nežada nieko gero: sulauksime lietaus ir štormo

Žiemos laukiantiems klaipėdiečiams sinoptikai nežada nieko gero, kita savaitė vis dar labiau primins vėjuotą rudenį nei baltą žiemužę. Užtat audringos jūros vaizdų mėgėjai savaitės pradžioje turės progą stebėti didžiules bangas. Žvarba ir grasinantys mūsų sveikatai virusai vers daugiau laiko leisti namuose.

Šiandien pietryčių vėjas sieks 18 m/s, dieną oras šils iki 3–5 laipsnių šilumos.

Sekmadienį vėjas pamažu ims stiprėti, dieną vėjo gūsių greitis artės prie 19 m/s, naktį laikysis 2–4 laipsnių šiluma, dieną oras šils pora laipsnių, lis.

Naktį lietus maišysis su šlapdriba, todėl jutiminė temperatūra bus kur kas žemesnė nei reali.

Pirmadienis išauš vėjuotas, pietvakarių vėjas artės prie 20 m/s, o tai jau vadinama štormu. Prognozuojamas nedidelis lietus, dieną šils iki 3–5 laipsnių, bet atrodys, kad yra kur kas šalčiau.

Panašu, kad, pradėję savaitę itin nemaloniais orais, antradienį jau galėsime pasidžiaugti išlindusia saule, lietaus nenumatoma.

Pietų, pietvakarių vėjas bus ramesnis, jo greitis sieks iki 15 m/s, oro temperatūra – 5–7 laipsnius šilumos.

Trečiadienis ir ketvirtadienis bus tokie pat saulėti, ramūs ir nešalti. Labiau lapkritį nei gruodį primenančios dienos leis truputį atsipūsti nuo stipraus vėjo.

Penktadienis pranašaujamas taip pat nelietingas, tačiau vėjas jau suksis iš šiaurės, tad ir nestiprus 6–11 m/s vėjas vers apsirengti šilčiau. Oro temperatūra išliks teigiama, dieną termometro stulpelis kils iki 5 laipsnių šilumos.

Koks pajūryje bus kitas savaitgalis, Kūčios bei Kalėdos, kol kas sinoptikai bijo pranašauti.

Menki naujų ciklonų bandymai įveikti virš Rusijos susidariusį anticikloną kol kas neduoda rezultatų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Eikit po velniu nebegazdine sudas cia ne stormas

he he

he he portretas
Štormas - ne lietuviškas žodis, bet lietuviškai būtų didelė audra jūroje...

Geriausias pasiūlymas

Geriausias pasiūlymas portretas
Aš uždirbu gerą atlyginimą iš namų 5394 - 7285 doleriai per savaitę, kas yra neįtikėtina, mažiau nei prieš metus buvau bedarbis siaubingoje ekonomikoje. Kiekvieną dieną dėkoju Dievui, kad turėjau palaiminimą gauti šias instrukcijas, ir dabar mano pareiga yra sumokėti už jas ir pasidalyti su visais. tiesiog sekite šią svetainę ... ......................>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių