Pereiti į pagrindinį turinį

Šventoji skelbs sezono pradžią

2009-06-05 23:59
Planas: nuo šiol Šventoji oficialius vasaros sezono atidarymus ketina rengti kasmet.
Planas: nuo šiol Šventoji oficialius vasaros sezono atidarymus ketina rengti kasmet. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Prie pajūrio kurortų, paskelbusių vasaros sezono pradžią, šį savaitgalį prisijungs ir Šventoji.

Pasak prieš kelis mėnesius įkurtos Šventosios turizmo asociacijos tarybos pirmininko Dariaus Jokubausko, birželio 5–7 d. vyksianti Šventosios sezono atidarymo šventė nestokos renginių – čia bus gausu koncertų, sporto varžybų, šurmuliuos amatininkų mugė. Taip pat jis pabrėžė, kad šiemet rengiama šventė bus pirmoji kurorto istorijoje, kuri oficialiai paskelbs sezono pradžią.

"Iki šiol Šventojoje nėra buvę oficialaus sezono atidarymo šventės, čia kasmet jį paskelbdavo keletas verslininkų, tačiau tokio visuotinio miesto renginio, kaip Nidoje ar Palangoje, dar nebuvo. Šiemet tai padarysime tikrai ne ką prasčiau nei kiti kurortai", – įsitikinęs D.Jokubauskas.

Jis pabrėžė, kad šiemet atvykti į Šventąją apsimoka ir dėl gerokai kritusių kainų: "Šventoji visuomet buvo pigiausias kurortas, bet šiemet poilsiauti čia atsieis dar pigiau – tiek apgyvendinimo, tiek ir maitinimo paslaugos, palyginti su praėjusiais metais, atpigo apie 30 proc.", – patikino D.Jokubauskas.

Pašnekovas pabrėžė, kad šis renginys ne vienintelis – jau liepą kurorte ketinama surengti Uostelio šventę, kurios vienas pagrindinių tikslų atgaivinti Šventosios uostą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų