Pajūryje – tūkstančiai baikerių

Šventoji savaitgaliui tapo Baltijos šalių baikerių sostine. Tūkstančiai motociklų užplūdo kurorto gatves, čia vyksta tradicinis festivalis, kasmet sutraukiantis vis daugiau dalyvių.

Nors tarptautinis baikerių ir muzikos festivalis „Beach bike fest“ vyksta jau nuo ketvirtadienio, šeštadienis tapo jo apogėjaus diena.

Visais keliais link Šventosios važiuojantys baikeriai žmonių yra pasitinkami šypsenomis, daugelis fotografuoja ir filmuoja tik kartą metuose pasikartojantį vaizdą, ne vienas mojuoja važiuojantiesiems kolonose. Virtinės motociklų šeštadienį iki pietų traukė į Lietuvos pajūrį.

Palangos meras Šarūnas Vaitkus savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo ne tik šių vaizdų nuotraukomis. Iš jo platinamų vaizdo įrašų aiškėja, kad ir meras mėgsta važinėti motociklais. Tiesa, kokį plieno žirgą jis vairavo šeštadienį, iš įrašo sunku suprasti.

Š. Vaitkaus vaizdo įrašas.

Teigiama, kad „Beach Bike Fest“ yra didžiausias Baltijos šalyse paplūdimio baikerių ir muzikos festivalis.

Šiemet važiavimo motociklais entuziastai ir muzikos gerbėjai pajūryje susiburti bei palydėti vasarą pakviesti jau devintąjį kartą.

 

 

Š. Vaitkaus vaizdo įrašas.

Šventoji kasmet tampa šio unikalaus renginio namais, kur kiekvienas gali pajusti nepakartojamą baikerių kultūros dvasią ir mėgautis gera muzika bei pramogomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ena jie

Ena jie portretas
nx.

Nu

Nu portretas
Visos bitch susirinko, odiniai atlepakai pasmirs...

atsargiai

atsargiai portretas
Atsargiai, kertamos ištisinės, užkišinėjama.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių