Pereiti į pagrindinį turinį

Trūksta lėšų atramų remontui

2014-10-15 13:40
Suniokojo: P.Lideikio gatvėje esantis apšvietimo stulpas stovi palinkęs jau kurį laiką. Suniokojo: P.Lideikio gatvėje esantis apšvietimo stulpas stovi palinkęs jau kurį laiką.

Uostamiestyje reikia pakeisti ar suremontuoti apie du šimtus apšvietimo stulpų. Dažniausiai jie nukenčia eismo įvykių metu. Stulpams kenkia ir šunys.

P.Lideikio gatvėje šalia sankryžos su Herkaus Manto ir Liepojos gatvėmis viena atrama pakrypusi jau kurį laiką. Greičiausiai ji nukentėjo eismo įvykio metu.

Įmonės „Gatvių apšvietimas“ generalinis direktorius Algimantas Laurinavičius tvirtino, kad darbuotojai apžiūrės stulpą. Atrama bus pašalinta, jei kelia pavojų.

„Remontuoti negalime, nes savivaldybė neturi lėšų“, – komentavo vadovas.

Pasak A.Laurinavičiaus, mieste yra pakankamai daug pasvirusių apšvietimo stulpų – apie 200.
Dažniausiai jie nukenčia eismo įvykių metu. Parkuose įrengti žemi žibintai kenčia ir nuo šunų. Gyvūnai ant jų šlapinasi, atramos pradeda rūdyti, o bėgant laikui pažeistos nulinksta.

A.Laurinavičius pasakojo, kad ištiesinti galima tik tas atramas, kurios pasvirusios nuo žemės. Sulinkusias dažniausiai reikia keisti naujomis. Visoms mieste esančioms sulinkusioms atramoms pakeisti reikėtų apie 300 tūkst. litų.

Gatvių apšvietimo prižiūrėtojai vis dar šalina gedimus, atsiradusius tada, kai mieste buvo įjungti visi anksčiau taupymo sumetimais neveikę šviestuvai.

„Vis dar išlenda vienas kitas gedimėlis. Žibintas kurį laiką pašviečia ir užgęsta. Panašu, kad dar kurį laiką tokių gedimų gali pasitaikyti“, – spėjo vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų