Uostamiesčio gyventojai pasigedo sąskaitų

Iki sausio pabaigos likus vos kelioms dienoms, kai kurie klaipėdiečiai dar negavo gruodžio mėnesio sąskaitų už šildymą ir šaltą vandenį. Kol kurjeriai tikina, jog savo pareigą atliko, gyventojai baiminasi liksiantys skolingi paslaugų teikėjams.


 

Iki sausio pabaigos likus vos kelioms dienoms, kai kurie klaipėdiečiai dar negavo gruodžio mėnesio sąskaitų už šildymą ir šaltą vandenį. Kol kurjeriai tikina, jog savo pareigą atliko, gyventojai baiminasi liksiantys skolingi paslaugų teikėjams.

Klaipėdietė Ona iš Žardininkų gatvės 13 namo ne juokais sunerimusi. Jau baigiasi mėnuo, o ji dar negavo gruodžio sąskaitų už šaltą vandenį ir šildymą. Moteris pasikalbėjo su kaimynais. Vieniems laiškai atėjo, kitiems – dar ne.

"Dabar tas sąskaitas turi išnešioti bendrovė "Greitasis paštas". Skambinau, bet jie man nieko nepasakė. Nežinau, ką daryti, juk mėnuo baigiasi, už pradelstą laiką ne kurjeriai, o aš turėsiu delspinigius mokėti", – apgailestavo klaipėdietė.

"Nesuprantu, kaip dirba tie kurjeriai, kurie turi atnešti sąskaitas už vandenį. Girdėjau, kad kažkokia nauja bendrovė dabar jas nešioja. Žinau, jog kai kuriems gyventojams sąskaitų nepristatė ir Šilutės plente, ir Bandužių gatvėje", – skundėsi kitas klaipėdietis Jonas.

Bendrovės "Greitasis paštas" vadovė Marija Gaidukevič tikino nesuvokianti, kas nutiko. Esą, jos žiniomis, kurjeriai jau išnešiojo visas gruodžio mėnesio sąskaitas už šildymą.

"Sąskaitas už vandenį vakar žadėjo baigti nešioti, o gal ir nepristatė visų, kam reikia, nežinau. Tikėkimės, kad kurjeriai nemeluoja. Gyventojai, negavę sąskaitų, skambino ir mums. 8 žmonės nešioja sąskaitas, vienam jų tenka išdalyti 3–5 tūkst.", – teigė M.Gaidukevič.

Ji patvirtino, jog sąskaitos, kurias turi įteikti gyventojams, iš bendrovių buvo gautos sausio 12 d. Taigi "Greitojo pašto" kurjeriai jau dvi savaites nešioja laiškus, bet dar ne visiems pristatė.

Esą pasitaiko, kai nenurodomas durų kodas, kai kur yra telefonspynės, tad į namą kurjeriai taip lengvai nepakliūva, reikia laukti, kol kas nors iš gyventojų išeis arba ateis į laiptinę.

"Turime sunkumų, gal todėl kai kurie žmonės ir negavo sąskaitų. Mes stengsimės iki penktadienio viską sutvarkyti. Pasidomėjau dėl jūsų minėto Žardininkų g. 13 namo. Ten sąskaitų negavo tik trys butai, o nunešė visiems. Mes atspausdinsime sąskaitas dar kartą ir kurjeris jas pristatys per kelias dienas, bet įdomu, kur dingo ankstesnės", – stebėjosi M.Gaidukevič.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dvare

Dvare portretas
voge,vagia,vogs-mat cia tik toki zmones,tokia prigimtis.Ir zydu simtus tukstanciu issaude toki zmopnes,ir dantis auksinius susidejo toki zmones,ir i siberija vieni kitus veze toki zmones.gerai,kad cia tik toki zmones,bet jiems jau uzsienio nuskriaustieji ruosia "proto" mokykla...Ar daug beliks tokiu zmoniu kai uzdarys uzsienio podackas.Gal toki zmones vieni kitu kumpelius uomet aikstese kurens lauzus ir vieni keps kitus?

Janonio

Janonio portretas
Janonio g. 18 irgi kai kurie butai negavę vis dar vandens sąskaitų

KRATC,

KRATC, portretas
irgi, vėluoja su sąskaitomis.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių