Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiesčio mažiesiems – dar viena žaidimo aikštelė

2012-07-31 05:00
Uostamiesčio mažiesiems – dar viena žaidimo aikštelė
Uostamiesčio mažiesiems – dar viena žaidimo aikštelė / Bendrovės "Jūros būstas" nuotr.

Įgyvendindama iniciatyvą „Mūsų kiemas“, daugiabučius namus administruojanti bendrovė „Jūros būstas“ realizavo dar vieną projektą.

Poilsio gatvėje esančio 20 namo kieme įmonė įrengė naują vaikų žaidimo aikštelę.

Vaikai ir jų tėveliai yra kviečiami į nuotaikingą aikštelės atidarymo šventę, kuri vyks trečiadienį, rugpjūčio 1 d. 18 val.

„Būdami daugiabučių administratoriai, rūpinamės ne tik namo priežiūros reikalais. Taip pat siekiame gaivinti aplinką aplink namus. Norime, kad vaikai turėtų kur žaisti ir bendrauti, todėl savo iniciatyva statome naujas vaikų žaidimo aikšteles,“ – teigė „Mano būsto“ Klaipėdos regiono vadovas Mindaugas Genys.

Daugiabučių administratorių ir „Mūsų kiemo“ iniciatyva jau yra įrengtos keturios vaikų žaidimo aikštelės skirtinguose Klaipėdos rajonuose. Vaikų juoką taip pat galima išgirsti Kauno, Alksnynės gatvėse ir Statybininkų prospekte.

„Jūros būsto“ direktorius Virginijus Dobrovolskas tvirtino, kad Poilsio g. 20 vieta aikštelei buvo parinkta neatsitiktinai. Nei šalia šio, nei šalia aplinkinių namų aikštelių nėra, o vaikus auginančių šeimų – nemažai.

Aikštelės atidarymo šventės organizatoriai ragina nepraleisti progos smagiai praleisti vakarą. Vaikus linksmins klounai Žirniukas ir Nežiniukas, skambės nuotaikinga muzika. Mažieji taip pat bus pakviesti pakeliauti po pasaulį ir išmokti Afrikos, Australijos ir arabų kraštų žaidimų, dainelių bei šokių.

„Mūsų kiemas“ – iniciatyva, kurios tikslas bendromis daugiabučius namus aptarnaujančių bendrovių ir gyventojų pastangomis atgaivinti aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.

Kviečiama prisijungti ir prie „Mūsų kiemo“ draugų facebook.com/MusuKiemas. Čia galima peržiūrėti nuotraukas iš renginių, sužinoti apie įgyvendinamas iniciatyvas, dalyvauti konkursuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų