Uostas greit turės naują vadovą

Spėlioti, kas taps naujuoju Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovu, ilgai neteks. Pretendentai paaiškės per porą savaičių.

Vakar buvo paskelbtas konkursas Klaipėdos valstybinio jūrų uosto vadovo postui užimti.

Dalyvių paraiškos bus priimamos dvi savaites. Kandidatams keliami reikalavimai – turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir vadovaujamo darbo patirties, išmanyti Lietuvos ir ES teisės aktus, mokėti anglų ir rusų kalbas, atitikti nustatytus reikalavimus, būtinus išduodant leidimą dirbti su įslaptinta informacija.

Klaipėdos uosto direkcijos vadovas bus atrinktas po pokalbio su susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio sudaryta komisija.

Pasak Susisiekimo ministerijos atstovų, vakar nepateikta nė viena paraiška.

Dabar Uosto direkcijai laikinai vadovauja buvęs infrastruktūros direktorius Algirdas Kamarauskas. Jis dar nepatvirtino, ar dalyvaus konkurse dėl nuolatinių vadovo pareigų.

Spėjama, jog vienas realiausių kandidatas į Uosto direkcijos vadovo postą gali būti Eugenijus Gentvilas.

Buvęs Klaipėdos uosto direkcijos vadovas Sigitas Dobilinskas iš posto pasitraukė dėl dabartinio susisiekimo ministro E.Masiulio pozicijos uosto klausimais. Ministras neslėpė, jog S.Dobilinsko darbas jo netenkina, ir pasiūlė vadovui pasitraukti pačiam. S.Dobilinskas uostui vadovo aštuonerius metus.


Šiame straipsnyje: uostasIM240329870

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Tai Gentvilas jau grįžta iš Briuselio?

123

123 portretas
O tai kada baigiasi kadencija Europarlamente? Ar gentvilas vienu užpakaliu dvi kėdes bandys užsėsti vienu metu?
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių