Už metų darbus – apdovanojimai

Šventinį pirmadienio vakarą koncerto metu įteikti apdovanojimai už praėjusių metų darbus. Šiemet Klaipėdos vėliava įteikta krepšinio klubui „Neptūnas“ ir bendrovei „Hidrostatyba“. Po apdovanojimų įteikimo klaipėdiečiams koncertavo gerai žinomi uostamiesčio muzikantai.

Šventinį pirmadienio vakarą koncerto metu įteikti apdovanojimai už praėjusių metų darbus. Šiemet Klaipėdos vėliava įteikta krepšinio klubui „Neptūnas“ ir bendrovei „Hidrostatyba“. Po apdovanojimų įteikimo klaipėdiečiams koncertavo gerai žinomi uostamiesčio muzikantai.

Pirmadienio vakarą didžioji dalis miesto gyventojų sugužėjo į Klaipėdos „Švyturio“ areną. Čia miestelėnams surengtas iškilmingas Lietuvos valstybės atkūrimui skirtas koncertas.

Koncertas ir Vasario 16-osios minėjimas čia rengiamas jau trečiąjį kartą.

Tradiciškai renginio metu įteikti Klaipėdos mero apdovanojimai už metų darbus. Šiemet pirmą kartą apdovanojimą gavo du laureatai.

Uostamiesčio vėliava įteikta krepšinio klubui „Neptūnas“. Kazio Maksvyčio treniruojama komanda pernai pirmą kartą klubo istorijoje tapo Lietuvos krepšinio lygos vicečempionais bei iškovojo teisę žaisti Eurolygoje.

Antroji vėliava atiteko bendrovei „Hidrostatyba“ už greitai ir kokybiškai įgyvendintą Pilies tilto rekonstrukciją. Pagal su savivaldybe sudarytą sutartį bendrovė darbus baigti turėjo tik šių metų pabaigoje, o tiltas atidarytas praėjusių metų gruodžio viduryje.

Apdovanotieji neslėpė džiaugsmo, jog jų darbai ir pastangos buvo pastebėtos bei patikino kartelės nenuleisiantys ir ateityje.

Koncertinėje renginio dalyje „Dainuojame Lietuvai“ miestiečius linksmino Klaipėdoje gimę ar kitaip su ja susiję atlikėjai: Edmundas Kučinskas, Deividas Norvilas, Mindaugas Rojus, Violeta ir Vilius Tarasovai, kvartetas „Capella ‘A“. Kartu su klaipėdiečiais pasirodė ir Ovidijus Vyšniauskas.

Atlikėjams akomponavo Klaipėdos džiazo orkestras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žiūrovas 2

žiūrovas 2 portretas
renginys daug prastesnis nei praeitais metais. Sutinku su komentatoriais, kad nebuvo pagrindinio šventės atributo - vėliavos (apart kartais vaizduojamos kube su techniniais nesklandumais), o užgrojus himno muzikai, niekas nesugebėjo jo padainuoti. Liūdnokas renginys, nuvylė...

sutinku

sutinku portretas
kaip visada scenografijos nulis ....atmestinai paruoštas renginys

žiūrovas

žiūrovas portretas
Apmaudu... Valstybės šventę Švyturio arenoje minėjome be Valstybės vėliavos- pagrindinio šventės atributo. Ji privalėjo būti numatyta renginio scenografijoje. Trumpai ji buvo rodoma kūbo ekrane, tačiau prieš renginį pradingo. Tos kelios prožektorių švieselės neatstojo mūsų vėliavos . Matyt rimtų specialistų nėra arba deramai nedirba su multimedia... nesolidu , kai toks renginys vėluoja beveik 20 minučių.Vasario 16 renginy tūrėtū būti reprezentaciniu miesto renginiu, o ne nesklandumų kratiniu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių