Pereiti į pagrindinį turinį

V. Brežnevos koncerto Klaipėdoje istorija gali nukeliauti į teismą

2013-05-24 15:10
V. Brežnevos koncerto Klaipėdoje istorija gali nukeliauti į teismą
V. Brežnevos koncerto Klaipėdoje istorija gali nukeliauti į teismą / Archyvo nuotr.

Klaipėdiečiai, pamėginę atgauti pinigus už praėjusią savaitę uostamiestyje neįvykusį Veros Brežnevos koncertą, liko it musę kandę.

Pretenzijos – į Škotiją?

„Bilietus įsigijome “Bilietai LT„ kasose. Ši įmonė mus nusiuntė savo pinigų ieškoti pas renginį organizavusią įmonę. Pasirodo, organizatoriai – vos prieš tris mėnesius registruoti Škotijoje, Edinburgo mieste. Telefonu informacijos gauti nepavyko, tėra pateiktas elektroninio pašto adresas,“ – piktinosi klaipėdietė Andžela.

Moteris su vyru už du bilietus į Ukrainos dainininkės ir televizijos laidų vedėjos V.Brežnevos koncertą paklojo 278 litus.

„Tai yra nemaži pinigai. Kas mums juos grąžins, nėra aišku. Jau prieš koncertą buvo nuojauta, kad kažkas čia negerai. Juk organizatoriai net neįleido žmonių į salę, beveik dvi valandas į koncertą susirinkusieji trypčiojo lauke ir fojė“, – aiškino moteris.

Įmonės telefonas – paslaptyje?

Įmonės „Bilietai LT“ atstovas Tadas Čekavičius aiškino, kad tokiais atvejais, kai neįvyksta planuotas koncertas, žmonėms pinigus už bilietus grąžina arba jo atstovaujama įmonė, arba koncerto rengėjai.

„Jei rengėjai perveda mums reikiamą pinigų sumą, mes galime savo tinklo kasose grąžinti pinigus. Šiuo atveju renginys nebuvo atšauktas, jis perkeltas į lapkričio mėnesį“, – aiškino T.Čekavičius.

V.Brežnevos koncertas turėtų įvykti lapkričio 16 dieną. Šį pasirodymą Lietuvoje rengė bendrovė „Baltic Concert LLP“. Tačiau tokios įmonės kontaktų jokiose viešai prieinamose duomenų bazėse rasti neįmanoma.

Šios įmonės atstovu uostamiestyje prieš savaitę prisistatęs buvęs grupės „Pikaso“ atlikėjas Dovydas Šamrajus vakar pasipiktino, kodėl jo klausiama apie pinigų grąžinimo už bilietus tvarką.

„Man labai keista, kodėl visi skambina man? Ar aš organizatorius? Čia žurnalistų “išmislas„, kad aš esu organizatorius. “Baltic Concert LLP„ priklauso Redui Misiuliui. Nebeskambinkite ir nedarykite iš manęs atpirkimo ožio“, – rėžė D.Šamrajus ir numetė ragelį.

Litus grąžins lapkritį

Įmonės „Baltic Concert LLP“ vadovu ir savininku nenorėjo prisipažinti ir R.Misiulis.

„Aš tik prisidėjau prie įmonės kūrimo. Taip, ji įkurta Škotijoje, o todėl, kad būtų mažesni mokesčiai“, – teigė R.Misiulis.

Jis tikino, kad V.Brežnevos koncertas „Baltic Concert LLP“ įmonei buvo pirmas.

„Iš bilietų surinktus pinigus mes išleidome mokėdami už salę, pirkome atlikėjai kelionės bilietus, mokėjome avansą. Visiems žmonėms grąžinti pinigų mes negalime, nes dalis jų jau yra išnaudota“, – tikino R.Misiulis.

Pašnekovas aiškino, kad norint pradėti pinigų grąžinimą reikia turėti pakankamą sumą.

„Negalime daliai sumokėti, o kitiems – ne. Tačiau mes žmonių nepasiuntėme... – tikino R.Misiulis. – Nukėlėme koncerto datą, įmonė tikisi gauti pinigų už parduotus bilietus.“

Tačiau dalis klaipėdiečių po koncerto grasino ieškiniu žvaigždės turo rengėjams.

„Aišku, kad nemalonu, jei teks bylinėtis. Bet mes teisme paaiškinsime, kad ne dėl mūsų kaltės neįvyko koncertas. Turo organizavimo partneriai latviai už tai atsakingi. Mes jiems pateikėme pretenziją ir mėginsime prisiteisti pinigų už patirtus nuostolius“, – aiškino R.Misiulis.

Jis tikino, kad gegužę pirkti bilietai galios lapkritį, o norintieji atgauti pinigus į kasas galės kreiptis nuo lapkričio 1-osios.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų