V. Grubliauskas: meilės bei ištikimybės savo Valstybei neapibrėši jokiais mato vienetais

  • Teksto dydis:

Mieli klaipėdiečiai,

Kasmet, Vasario 16-ąją iškeldami Lietuvos trispalvę, prisimename garbingus mūsų šalies istorijos puslapius, iš kurių vienas pačių garbingiausiųjų – nepriklausomos Lietuvos atkūrimo aktas, kurį prieš 105 metus mūsų tautos šviesuoliai paskelbė visam pasauliui.

Jų ryžtas, tvirta valia veikti ir noras kurti nepriklausomą valstybę ir šiandien skatina mus susimąstyti apie pamatines valstybės raidos vertybes ir atsakingą pasirinkimą Tėvynės labui. Nesibaigiantis Laisvos ir Nepriklausomos Lietuvos kūrimas neįmanomas be kantrybės ir pasišventimo kilniam tarnystės Lietuvai siekiui kiekvieno iš mūsų kasdieniame darbe.

Meilės bei ištikimybės savo Valstybei neapibrėši jokiais mato vienetais.

Ginti ir puoselėti šias vertybes turime ne skambiais šūkiais, turime suvokti tai kaip didžiausią ir svarbiausią savo pilietinę pareigą.

Sveikinu klaipėdiečius ir visos Lietuvos piliečius Valstybės atkūrimo dienos proga, kurią švenčiame minėdami ir mums, klaipėdiečiams, svarbų Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos šimtmetį! Linkiu, kad  pakili ir patriotiška Jūsų nuotaika nuspalvintų Vasario 16-osios šventę vaiskiomis spalvomis, kad širdyse visuomet skambėtų laisvės daina, o mūsų miesto gatvėse ir aikštėse išdidžiai plazdėtų meilės Tėvynei simbolis – Lietuvos vėliava!

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas


Šiame straipsnyje: Vytautas GrubliauskasVasario 16

NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
Meilę Tėvynėi, aš suprasčiau, - o valstybėi, abejoju.

Manau

Manau portretas
Pats tinkamiausias šis Meras iš visų norinčių merais būti. Aišku, norėti nedraudžiama....

vanga

vanga portretas
Arteja kremliaus uteletu fasistu ir ju 5 kolonos paleckininku krachas, arteja... :D
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių