Vaikų laisvalaikio centrui – reikšmingas įvertinimas

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras tapo pirmąja neformaliojo vaikų švietimo „eTwinning“ mokykla Klaipėdoje. Programa „eTwinning“ – galimybė visiems Europos mokytojams ir mokiniams kurti bendrus projektus, tobulėti ir bendradarbiauti virtualioje erdvėje.

Išlydint vasarą ir pasitinkant naujuosius mokslo metus, Vilniuje nuskambėjo „eTwinning“ apdovanojimų renginio šurmulys.

Ši šventė tradiciškai surenka geriausius Lietuvos „eTwinning“ veiklą vykdančius mokytojus ir stipriausių „eTwinning“ komandų vadovus.

Šiais metais tapti viena iš 13 Lietuvos mokyklų, apdovanotų „eTwinning“ mokyklos ženkleliais 2024–2025 m., garbę pelnėme ir mes – Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras (KVLC).

Šiuo reikšmingu apdovanojimu džiaugiamės, juo labiau kad 2024-ieji yra jubiliejiniai mūsų įstaigai metai, kai švenčiame 15-ąjį centro gimtadienį.

Apdovanojimo įteikimas truko vos kelias minutes, labai pakylėtas, tačiau tos kelios minutės tapo tęstinio intensyvaus visos centro komandos darbo, visos bendruomenės, kurioje mokytojai mėgsta tai, ką daro, mokiniai nori mokytis naujų dalykų, o tėvai palaiko mokytojų iniciatyvas bei savo vaikus, bendradarbiavimo rezultatu.

KVLC direktorė Jolanta Budrienė įžvelgė šį komandos potencialą ir skatino visus jos narius patikėti, kad esame verti „eTwinning“ mokyklos vardo, tik turime drąsiai pristatyti savo veiklas programos „eTwinning“ nacionalinės paramos organizacijai.

Ir mes patikėjome. Kiekvieno indėlis buvo labai svarbus, nes vertinamas buvo ne tik ugdymo proceso organizavimas, bet ir veiklos už jo ribų: mokytojų bendravimas laisvalaikiu, vaikų ir tėvų įsitraukimas į įvairaus masto veiklas, bendradarbiavimas su kitomis įstaigomis, patalpų prieinamumas ir daugybė kitų įstaigos veiklos aspektų.

Didžiuojamės, kad tapome pirma Klaipėdos miesto savivaldybės neformaliojo vaikų švietimo įstaiga, pagerbta „eTwinning“ mokyklos ženkleliu.

Esame pasirengę dalintis savo patirtimi, draugauti ir kokybiškai šiuolaikiškai ugdyti vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių