Vargai vairuotojams: Šilutės plente – ribos eismą

Viena pagrindinių uostamiesčio arterijų – Šilutės plentas ties sankryža su Kauno gatve bus uždarytas dėl geležinkelio pervažos remonto darbų.

Ribojimai vyks etapais, tačiau abiem kryptimis bus paliekama tik po vieną eismo juostą.

Vairuotojai kantrybe turės šarvuotis nuo rugsėjo 28 d. Jau 8 val.  ryto iki spalio 5-osios vakaro Šilutės plente eismas bus ribojamas keturiose eismo juostose iš šešių.

Ties pervaža bus uždarytos dvi juostos, esančios arčiau skiriamosios žaliosios juostos. Mašinos turės važiuoti tik pirmąja eismo juosta tiek į pietinę miesto dalį, tiek ir į šiaurinę.

Naktį iš rugsėjo 28-osios į rugsėjo 29-ąją eismas Šilutės plente iš viso bus uždarytas.

Kelininkai ženklus pradės dėlioti apie vienuoliktą vakaro. O 23.30 val. eismas pervažoje bus sustabdytas iki kitos dienos 5 val. ryto.

Automobilių srautai bus nukreipiami per Dubysos gatvę į Taikos prospektą.

Antrajame darbų etape, nuo spalio 6 d. 8 val. ryto, eismas bus uždaromas kraštinėse juostose. Važiuoti bus galima tik trečiąja eismo juosta, esančia arčiausiai skiriamosios juostos.

Viena eismo juosta eismas Šilutės plente vyks iki spalio 13 d.

Geležinkelio pervaža dar kartą visai nakčiai bus uždaryta iš spalio 6-osios į spalio 7-ąją. Tuo metu automobilių srautai vėl iki 5 val. ryto bus nukreipiami per Dubysos gatvę ir Taikos prospektą.

Skelbiama, kad įmonė "Top Rails" vykdys Klaipėdos stoties privažiuojamojo kelio 150 pervažos Šilutės plente paprastąjį remontą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Šūdo gabalai, kai sankryžą rekonstravote pervažos nebuvo galima sutvarkyti?

AGA

AGA portretas
Šeštadienis 14:30 darbuotojai jau vyniojo meškeres;)

Klp

Klp portretas
Kiek laiko praėjo nuo tos pervaźos remonto,kai klojo naujus tinklus? Ar ne nusikaltimas? Reiśkia ta pervaža jau bus auksinė! Tokius vadovus reikua teisti!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių