Varžytuvės prie pirties durų: į direktoriaus vietą pretenduoja net keturiolika kandidatų

Kai viešosios Klaipėdos pirties dabartinis direktorius, vos įpusėjus jo kadencijai, nusprendė trauktis iš posto, šioms pareigoms eiti buvo paskelbtas naujas konkursas. Pasibaigus dokumentų priėmimo laikui, paaiškėjo, kad pirčiai vadovauti siekia net keturiolika pretendentų.

Bendrovės „Vildmina“, teikiančios pirties paslaugas Trilapio gatvėje, vienintelis akcininkas – Klaipėdos miesto savivaldybė.

Pirties direktorius šioms pareigoms renkamas 5 metų kadencijai.

Prieš gerą mėnesį paaiškėjo, kad, atidirbęs pustrečių metų, dabartinis pirties vadovas Algimantas Strikaitis nusprendė palikti postą.

A.Strikaitis tada dienraščiui teigė, kad iš pareigų traukiasi dėl asmeninių priežasčių, ir neatskleidė, kuo užsiims ateityje.

Išeinantis direktorius pabrėžė, kad situacija įmonėje nėra lengva, bet metus pavyko baigti be nuostolių.

Iki vasario 4-osios buvo priimami pretendentų į pirties direktoriaus postą prašymai. Sulaukta net 14 kandidatų paraiškų.

Kitą savaitę įmonės valdyba nuotoliniu būdu rengs pirmąjį konkurso etapą.

Siūlomas atlygis – 1,5 tūkst. eurų per mėnesį, neatskaičius mokesčių.

Kandidatas turėtų turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygstantį išsilavinimą, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį, išmanyti bendrovės veiklos valdymo, rizikų valdymo, kontrolės ir priežiūros procesus.

Reikalaujama ir nepriekaištingos reputacijos bei aukštų etikos standartų.

Darbo skelbime rašoma, kad pirties vadovui siūlomas „dinamiškas ir įdomus darbas bei papildoma atlygio dalis už pasiektus veiklos rezultatus, įgyvendintus tikslus“.

Šiuo metu Klaipėdos viešojoje pirtyje yra 11 etatų.

„Likau dirbti pagal terminuotą sutartį, kol bus paskirtas naujas pirties vadovas, bet ne ilgiau nei iki kovo 31 d.“, – patikslino iš pareigų besitraukiantis A.Strikaitis.

Pernai lapkritį, kai buvo paskelbtas antrasis karantinas, porą savaičių pirtis nedirbo, tačiau paskui buvo išleisti nauji Vyriausybės potvarkiai ir viešosioms pirtims leista priimti klientus.

Klaipėdos pirtis karantino metu veikia keturias dienas per savaitę. Per dieną būna iki 70–80 žmonių.

Paslaugos viešojoje pirtyje nėra pigios, kaina už prausimąsi yra 9 eurai, senjorams ir neįgaliesiems – 7 eurai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanta

Vanta portretas
Ne pries gera cia ikis savivaldybei priklausanti nustekens pirtele paskui parduos cia lt

Čiaupas

Čiaupas portretas
Neparašyta, kad dar direktorius turėtų laisvai kalbėti keturiomis užsienio kalbomis, valytoja — būti baigusi mediciną, o visas kolektyvas kasmet tobulintis Harvardo universitete. Čia juk pirtis, reikalavimai turi būti aukšti!

Julius

Julius portretas
Pati geriausia, pastoviai prižiūrima, švari Trilapio pirtis. Visiems rekomenduojama čia lankytis, kas mėgsta tikrą garą. Tolimesnis pirties darbas priklausys nuo naujo direktoriaus, svarbu, kad jis būtų nestatytinis, o rimtas suprantantis vaidybinius procesus vadovas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių