Pereiti į pagrindinį turinį

„Viktorijos“ restauraciją sukaustė letargas?

2013-03-20 11:00
„Viktorijos“ restauraciją sukaustė letargas?
„Viktorijos“ restauraciją sukaustė letargas? / Vytauto Petriko nuotr.

Džiugias emocijas dėl atgimstančio „Viktorijos“ pastato keičia ne itin optimistinės nuotaikos. Miestiečiai nuogąstauja, jog buvusio viešbučio restauracija įstrigo – esą jau ilgą laiką čia nematyti plušančių statybininkų.

Tačiau šią situaciją paprašyta pakomentuoti bendrovės „Klaipėdos Viktorija“ direktorė Daiva Machentanz buvo itin nekalbi.

Paprašiusi atsiųsti klausimus elektroniniu paštu, vadovė savo atsakymą rengė net dvi dienas.

„Šiuo metu svarstomos įvairios projekto vystymo galimybės. Konkrečiau informuosime vėliau“, – toks buvo visas D.Machentanz komentaras.

Praėjusių metų lapkritį „Klaipėdos Viktorijos“ direktorė dienraščiui „Klaipėda“ teigė, jog pastato restauracijos darbus planuojama užbaigti iki 2013 m. antros pusės.

Į klausimą, ar tai realu, dalį restauracijos darbų atlikusios bendrovės „Pamario restauratorius“ vadovas Aldas Kliukas tepasakė: „Nepraleisiu progos patylėti“.

„Mes atnaujinome fasadus, o kas bus toliau – nežinia, nuo mūsų niekas nepriklauso. Pagal sutartį istorinėje salėje turėjome atkurti lipdinius, dekorą, tačiau šių darbų galime imtis tik tada, kai viduje bus sutvarkytos komunikacijos – įrengta elektros instaliacija, santechnika, vėdinimo sistema. Iš pradžių visa tai lyg ir planuota atlikti kartu su fasado tvarkymo darbais, bet taip neatsitiko“, – teigė pašnekovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų