Vyriausybė leido tris įstaigas sujungti į Klaipėdos universitetinę ligoninę

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Ministrų kabinetas sutiko perimti trijų gydymo įstaigų turtą ir leido jas sujungti į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Tai vienas iš būtinų žingsnių uostamiestyje kuriant tretinio – aukščiausio – lygio medicinos paslaugas teikiančią gydymo įstaigą.

Pagal priimtą nutarimą, iš uostamiesčio savivaldybės perimtos dabar veikiančios Klaipėdos universitetinės ligoninės turtas ir pareigos, duotas sutikimas minėtą ligoninę, Palangos reabilitacijos ligoninę ir Klaipėdos jūrininkų ligoninę reorganizuoti sujungimo būdu į vieną juridinį asmenį.

Taip pat Vyriausybė leido į minėtų trijų ligoninių dalininkus iki reorganizavimo proceso pradžios priimti Klaipėdos universitetą. Po reorganizavimo veiksiančios įstaigos dalininkais bus valstybė, tai yra Sveikatos apsaugos ministerija, ir Klaipėdos universitetas.

Universitetinę ligoninę Klaipėdoje tikimasi įkurti iki šių metų pabaigos.

Seimas yra nustatęs, kad po vieną universiteto ligoninę gali veikti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Vakarų Lietuvos regionų gyventojams sudėtingiausios medicinos paslaugos dabar teikiamos Vilniaus arba Kauno universiteto ligoninėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O tam dideliam monstrui tai vadovaus....matyt, Janušonis. Būtų juokinga, jei nebūtų liūdna. Universitetinė ligoninė buvo pati nejaukiausia ligoninė, niūri, matomai, trūko rimtų vadybos įgūdžių. Ko nepasidžiaugus vadukams gauti sutvarkytą išpuoselėtą Jūrininkų ligoninę. Ponas sąlyga buvo ją išpuoselėjęs- malonu buvo joje gydytis. Gal būtų ir nieko tas apjungimas, nemanau, kad jis duos naudos žmonėms. Mano manymu, tai reforma dėl reformos, nebent vadovu taps tie, kurie "ne nuo žagrės" Ką tokie žmonės gali duoti medicinai, kurie apsiskandalinę ir kuriems vadovaujant liejosi skundų srautai.

mociute

mociute portretas
ups is psihuskes,zodziu raizgalyne,apie ka tie zodziai

Ups

Ups portretas
Ruoškite atiduoti naujai įvažiavusiųjų įropojusiųjų galvas. Tiesiogine ta žodžio prasme. Tiks, be abejo, ir kitos kūno dalys bei skysčiai, kremzlių visokių, naujų vaikiškų dantukų, limfos, kuo jaunesnių mergyčių kiaušidžių jau kai jos susiformavusios, duokit duokit senjorės ir senjorinai laukia, jie nebenori su lazdomis po Akropolius vaikščioti, jų laukia ne kuo prastesni kruizai nei Vokietijos piliečių, kuriems per 90 metų. A. Tiesa. Dar paruoškite tokius lupimui reikalingus įrankius. Vietiniai senjorai ir senjorinos išsilups visus tuos gintaro gabalus iš Gintarų muziejaus, gretimų parapijų altorių ir SPA kambarių bei kitų mažesnių masažinių. Jie susirinks viską ir žadėjo išplaukti. Artimiausiu reisu. Naujuosius medikus, psichologus, ...eutus, ...rus taip pat pasiims, nes Titaniką seniai nusiplagijavo ir laiko pasislėpę tik išrintiesiems žinomoje vietoje. O Klaipėda, ką Klaipėda? Įvažiavo naujieji miestiečiai, visi tie patys, visi gerai žinomi, visi su savo verslais, gyvens ligoninėse
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių