Pereiti į pagrindinį turinį

Žadama skelbti naują konkursą

2009-02-18 09:00
Žadama skelbti naują konkursą
Žadama skelbti naują konkursą / Tomo Raginos nuotr. Tradicija: gyvūnų laikymas mieste – vis dar didelė problema.

Uostamiesčio savivaldybė ruošiasi skelbti naują konkursą, kurio metu bus išrinkta beglobiais gyvūnais besirūpinsianti įmonė. Ankstesnysis buvo nutrauktas.

Klaipėdos savivaldybė į Valstybinę viešųjų pirkimų tarnybą kreipėsi praėjusių metų pabaigoje, kai išnagrinėjus konkurso dėl laukinių gyvūnų gaudymo, surinkimo iš gyventojų, laikymo, karantinavimo, utilizavimo dalyvių pasiūlymus paaiškėjo, kad ne visi konkurso dalyviai suprato, kaip teisingai pateikti kainas.

Trys įmonės – "Mini Zoo", "Nuaras", Gyvūnų registravimo centras – pateikė gyvūnų laikymo paros kainą, o "Aumura" – keturiolikos parų.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Viešųjų pirkimų tarnybos vedėjo Tomo Mataičio, dėl to nebuvo galima palyginti konkurso dalyvių pateiktų paslaugos kainų. Tad uostamiesčio valdininkai kreipėsi į Valstybinę viešųjų pirkimų tarnybą, kad ši leistų nutraukti konkursą.

Pastaroji sutiko. Konkursas nutrauktas. Pasak T.Mataičio, apie tai informuoti visi dalyviai.

"Valstybinė viešųjų pirkimų tarnyba sutiko, kad esant tokiai situacijai negalima palyginti kainų pasiūlymų. Dabar rengiamos naujo konkurso sąlygos. Iš klaidų pasimokėme. Naujos sąlygos bus aiškesnės, kad vėl nekiltų nesusipratimų", – komentavo T.Mataitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų