Pereiti į pagrindinį turinį

Žvaigždės koncertą sužlugdė pasieniečiai?

2013-05-19 14:40
Žvaigždės koncertą sužlugdė pasieniečiai?
Žvaigždės koncertą sužlugdė pasieniečiai? / Archyvo nuotr.

Pasiklausyti Ukrainos dainininkės ir televizijos laidų vedėjos Veros Brežnevos ketinusiems klaipėdiečiams teko dvi valandas laukti koncerto, kuris taip ir neįvyko. Teigiama, kad pasirodymą sužlugdė Rusijos pasienyje vykusi narkotikų siuntos sulaikymo operacija.

Dvi valandos laukimo

Į Žvejų rūmuose turėjusį vykti koncertą susirinko apie 700 žiūrovų. V.Brežnevos pasirodymas turėjo prasidėti 19 val. Tačiau renginio organizatoriai pranešė, kad dalis žvaigždės komandos narių vėluoja dėl trukdžių kelionėje.

Po dviejų valandų laukimo žiūrovai neteko amo išgirdę, kad laiką gaišo veltui, nes koncertas neįvyks.

Su publika išėjusi pabendrauti V.Brežneva atsiprašė gerbėjų ir mėgino apmaudą malšinti bendraudama su žiūrovais, tačiau dalis klaipėdiečių nuskubėjo į rūmų kasas ir ėmė reikalauti grąžinti pinigus už bilietus.

Vienas bilietas į šį pasirodymą kainavo nuo 100 iki 139 litų.

Įstrigo pasienyje

„Žvejų rūmų“ direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas tikino, kad nepamena tokio atvejo, kad žlugęs renginys būtų sukėlęs tokį aistrų sūkurį.

„Kiek pasakojo darbuotojai, čia buvo karšta. Žiūrovai šturmavo kasas, puolė administratorę. Mano praktikoje tai pirmas kartas. Būna, kad vėluoja koncertai, bet dažniausiai pateikiama tiksli informacija“, – tikino A.J.Lenkauskas.

Vienas iš renginio organizatorių, buvęs grupės „Pikaso“ atlikėjas Dovydas Šamrajus, kuris neseniai buvo sulaikytas su narkotikų siunta ir laiką leido areštinėje, aiškino, kad be reikalo jam ketvirtadienį buvo mesti kaltinimai kone apgavus žiūrovus.

„Žmonėms už bilietus pinigai bus grąžinti, jie jau dabar gali kreiptis į artimiausias įmonės “Bilietai.lt„ kasas. Žiūrovų turėtų atsiprašyti tie, dėl kurių kaltės žlugo pasirodymas“, – aiškino D.Šamrajus.

Jis tikino, kad keli grupės šokėjai ir atlikėjos muzikantai ketvirtadienį iš Maskvos atskrido į Kaliningradą ir į uostamiestį vyko autobusu, tačiau įstrigo Lietuvos–Rusijos pasienyje, Nidos pasienio poste.

„Kalbėta, kad čia buvo sulaikytas vilkikas su psichotropinėmis medžiagomis. Pareigūnai vykdė operaciją, todėl susidarė eilės“, – kalbėjo D.Šamrajus.

Iš tiesų Rusijos žiniasklaida skelbia, kad pasienyje būta tokios operacijos. Su 2 kilogramais amfetamino įkliuvo Vokietijos pilietybę turintis rusas, kuris keliavo iš Olandijos. Tačiau vyras sulaikytas Momonovo miestelyje, ties Lenkijos–Rusijos siena.

Koncertas vyks rudenį

D.Šamrajus prisipažino, kad V.Brežnevos koncerto organizatoriai Latvijoje nesugebėjo tinkamai pasirūpinti vizomis.

„Turas vyksta visose trijose Baltijos šalyse. Kolegos latviai sugebėjo užsakyti vizas, kurios galioja nuo gegužės 17 dienos, kai koncertas vyko gegužės 16 d. Mums teko skubiai rūpintis vizomis“, – tikino D.Šamrajus.

Renginio organizatorius aiškino, kad V.Brežneva negalėjo pradėti renginio be muzikantų, nes buvo pasiruošta dainuoti gyvai, komanda neturėjo fonogramos.

Kol kas deramasi dėl kito V.Brežnevos pasirodymo, kuris planuojamas lapkričio viduryje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų