Žvejybos uosto rajone – baimė dėl atvirų šulinių

Žvejybos uosto rajono gyventojai sunerimo dėl neuždengtų šulinių. Anot vienos gyventojos, dėl šios problemos į uostamiesčio valdininkus jau buvo kreiptasi prieš metus, tačiau reakcijos nebuvo sulaukta.

Šulinių nuotraukas įdėjusi moteris nurodė ir tikslią jų vietą – Minijos g. 153 ir 155. Tikimasi, kad šuliniai bus kuo skubiau uždengti.

„Prieš du mėnesius buvo atvykę ugniagesiai ir policija dėl gaisro pastate. Buvo ir savininkas, kuris buvo informuotas apie jo teritorijoje aplinkiniams kylantį pavojų. Manau, atsitikus nelaimei, greitai viskas būtų sutvarkyta“, – svarstė kita klaipėdietė.

Pasak bendrovės „Klaipėdos vanduo“ Komunikacijos vadovės Gintarės Butkienės, įmonės darbuotojai patikrino šioje teritorijoje esančius atvirus šulinius.

„Juos pakartotinai paženklino įspėjamaisiais ženklais ir dar kartą susisieks su teritorijos ir šulinių savininkais. Šie atviri šuliniai yra privačių asmenų nuosavybė, tad tai yra jų atsakomybė. Ačiū, kad informuojate ir dalinatės, džiaugiamės, kad galime bent pažymėti vietas ir taip užkirsti kelią galimai nelaimei“, – pažymėjo G. Butkienė.

Avarinė tarnyba dar ketvirtadienio vakarą aptvėrė šulinius „stop“ juosta, uždengė juos plokštėmis ir informaciją perdavė Klaipėdos savivaldybei ir pastatų savininkui.

Pastebima, kad dėl neuždengtų šulinių gyventojai skundžiasi gana dažnai.

„Šiais metais jau esame gavę 61 pranešimą dėl neuždengtų šulinių“, – teigė G. Butkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tokias smulkias žinias aprašoma?

Klaipedetis

Klaipedetis  portretas
Bomzai liukus vagia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių