Ant slidžios dangos „raižę“ vairuotojai įkliuvo pareigūnams: bandę sprukti atsidūrė grioviuose

  • Teksto dydis:

Rietavo pareigūnai surašė 15 protokolų ant slidžios kelio dangos automobiliais pramogavusiems jaunuoliams.

Spustelėjęs šaltukas ir sniegas daugelį vilioja žiemiškai papramogauti, tačiau paisyti galiojančių karantino reikalavimų vis tiek privalu.

Sausio 9 d., kelios minutės po vidurnakčio, Rietavo savivaldybėje, Medingėnų kaime patruliavę pareigūnai pastebėjo, kad buvusiame lėktuvų nusileidimo take, yra susirinkę daug automobilių, kuriais vairuotojai „raižo“ ant slidžios dangos, demonstruodami savo gebėjimus ir transporto priemonių galimybes. Pastebėję pareigūnus, asmenys spruko – dalis suko į pagrindinį kelią, keli bandė sprukti laukais, tačiau nuvažiavo į griovį, dalis jaunuolių laukais bėgo pėsčiomis.

Sustabdę sprukti mėginusius automobilius ir patikrinę juose buvusius asmenis, pareigūnai pradėjo 15 administracinių teisenų dėl judėjimo tarp savivaldybių pažeidimo, vieną iš jų pareigūnai vos prieš dvi valandas jau buvo sustabdę ir neleidę įvažiuoti į Rietavo savivaldybę, tad asmuo už karantino taisyklių pažeidimą bus nubaustas dukart.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mangirdas

Mangirdas portretas
Policinė Valstybė, tiktai drausti ir bausti ! Man tai primena Sovietinę santvarką ! Netoli nuėjom !?

Benas

Benas portretas
Gal atsipeikėkim. Čia žmones reikia pagirti už tai, kad saugioje vietoje treniruojasi ant slidaus kelio. Kontaktų sėdint atskirose mašinose tai nėra, korona neužsikrės.

Skiepeliui

Skiepeliui portretas
Per anksti ,tamstą,paleido iš durnyno
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių