Autobuse – keleivio išpuolis prieš kontrolierę

Autobusų kontrolierių darbas – ne iš maloniųjų. Kasdien jiems tenka išklausyti įžeidinėjimų ir nemalonių replikų, o trečiadienį vakare viena bilietų kontrolę vykdanti moteris patyrė fizinį ir psichologinį keleivio smurtą.

Veiksmas vystėsi 8-ojo maršruto miesto autobuse, kažkur netoli Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankryžos. Buvo vakaras, vėliau užfiksuotas incidento laikas – 19.40 val.

35 metų keleivis paprašytas pateikti autobuso bilietą, kurio neturėjo. Atrodo, kad vyras bandė išvengti kontrolės nemalonumų ir pabandė atidaryti autobuso duris avariniu atidarymu. Kaip tai daroma, jis nežinojo, todėl ėmėsi tampyti lango atidarymo mechanizmą.

Kontrolierė pabandė jį sudrausminti, bet keleivis buvo nusiteikęs agresyviai – jis koneveikė ją bjauriais keiksmažodžiais ir skaudžiai pasuko moters riešą. Lango atidarymo mechanizmą jis sulaužė, bet atsakomybės neišvengė.

Kontrolieriai iškvietė policininkus, ekipažas atvažiavo labai greitai ir chuliganą sulaikė.

Paaiškėjo, kad 35 metų vyras buvo neblaivus, policininkai nustatė 1,77 prom. girtumą.

Policijos komisariate jis praleido maždaug valandą, kol buvo įforminti viešosios tvarkos pažeidimo formalumai.

Po to vyras buvo išleistas eiti.

Kol kas nežinia, ar kontrolierė pateiks šiam asmeniui pretenzijų dėl patirto skausmo. Tai paaiškės vėliau, tačiau bendrovės „Ekskomisarų biuras“ kontrolieriams blogų emocijų patirti tenka kasdien.


Šiame straipsnyje: keleiviskontrolierėautobusasišpuolissmurtaspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Gal žmogus neturėjo pinigų bilietui.Nieko nuostabaus.Kodel netikrina ir nebaudžiami yra Seimo nariai ir kiti valstybės tarnautojai.Tenai ne troleiduso bielieto kainos didumo vagystės o milijonai.Kada valstybės tarnautojai atsakys ir nevogs ,tada ir lietuvos žmonės bus sąžiningi.As ne vieną kartą kontrolės metų ir prieš ją apmokejau žmogui už bilietą ,nes mačiau ir supratau, kad gal neturi pinigų.Nieko neatsitiko man ir manau tas vienas žmogus ir šis nebūtų pridaręs daug nuostolių troleibuso ar autobuso parkui.Žmoniškumo reikia.Ukrainiečius vežioja nemokamai ,kuo skiriasi mūsų žmonės ,kurie ne viskam turi pinigų.

Eduardas Kazlauskas

Eduardas Kazlauskas portretas
žmonės domekites savo atlyginimais ir savo darbais. žmonės dirba bet nesėdi ant pašalpų kiekvienas darbas yra garbingas ir negalima jų žeminti ir niekinti. Ten dirba viena jauna mergina zemo ugio , bet labai mandagi protinga ir su ja nebuna konfliktu, o yra dvi siaubas kokios ,bet ju darbo neniekinu nes tai darbas. elkitės taip ,kad nereiketu pyktis pateikit tai ko prašo ir viskas. Prisipazinsiu esiu dvieju autobusų vairuotojas

Indre

Indre  portretas
Tai raso teisybe as buvau tam autobuse maciau kad tas zmogus puole kontrole be priezasties jis buvo be bilieto ir be dokumento ta kontroliere kur nukentejo matesi kad tramdesi jam neuztvojus gerai labai drasi panele buvo neleido jam pabekti iskente viska. jos kamera buvo numusta ir nuspirta siaubas kas dejosi autobuse.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių