Pereiti į pagrindinį turinį

Bute Danės gatvėje – vyro smurtas: sunkiai sužeidė žmoną, kliuvo ir dukrai

2023-05-20 07:00

Ketvirtadienio vakare keli greitosios medicinos pagalbos ekipažai ir policininkai skubėjo į Danės gatvę, kur pagalbos prireikė trims žmonėms. Pareigūnai dar tirs šį incidentą, bet panašu, kad išgertuvių metu vyras smurtavo ir sunkiai sužeidė žmoną, kliuvo ir dukrai.

Pagalba: į Danės gatvę skubėjo net keli medikų ekipažai.
Pagalba: į Danės gatvę skubėjo net keli medikų ekipažai. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Gavę informaciją apie kruviną konfliktą šeimoje, į miesto centre esantį daugiabutį namą prieš 22 val. išskubėjo trys Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažai.

Bute tvyrojo baimę, smurtą ir skausmą išgyvenusių žmonių emocijos. Vienas medikų ekipažas skubėjo gelbėti 71-erių moters gyvybės, ji buvo pavojingai sužeista peiliu į krūtinę ir kitas kūno vietas.

Medikų pagalbos reikėjo ir jos 45 metų dukrai, ji taip pat buvo sužeista peiliu, bet sužalojimai, pirminiais duomenimis, nebuvo tokie sunkūs.

Abi moterys buvo paguldytos į ligoninę. Jų sužalojimo laipsnį vėliau nustatys teismo medicinos ekspertai. Priklausomai nuo medikų išvadų bus kvalifikuojami įtarimai.

Trečioji medikų brigada ėmėsi teikti pagalbą 78-erių vyrui, kuris, pasak policijos pranešimo, yra įtariamas smurtu prieš savo šeimos nares. Atrodo, kad jis incidento metu patyrė galvos traumą, tačiau į ligoninę nebuvo vežamas.

Policininkai nustatė, kad pensininkas buvo neblaivus, alkoholio matuokliu jam konstatuotas 0,72 prom. girtumas.

Tą patį vakarą vyras buvo nugabentas į policijos komisariatą Kauno gatvėje, po formalumų pareigūnai jį nuvedė į areštinės kamerą.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurtavimo prieš šeimos narius.

Incidento priežastys ir švaistymosi peiliu motyvai pareigūnams kol kas nėra aiškūs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų