Suimtasis maustė pareigūnus: pranešė, kad areštinėje prarijo vienkartinį skutimosi peiliuką

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje suimtas jaunas vyras sugalvojo būdą papramogauti – pranešė prarijęs aštrų daiktą.

Trečiadienį buvo kelios minutės po 17 val., kai 27-erių suimtasis areštinėje dirbantiems pareigūnams pasisakė, kad prarijo metalinę geležėlę nuo vienkartinio skutimosi įrenginio.

Jei tai būtų buvusi tiesa, jo sveikatai būtų kilęs didelis pavojus.

Pareigūnams neliko kitos išeities, kaip kviesti greitosios medicinos pagalbos ekipažą ir gabenti suimtąjį į ligoninę. Gydymo įstaigoje policininkai nesitraukė nuo suimtojo.

Po apžiūros ligoninės medikai padarė rentgeno nuotrauką ir įsitikino, kad vyro virškinimo sistemoje jokio svetimkūnio nėra.

Tą patį vakarą suimtasis buvo grąžintas į areštinės kamerą.

Šis šeimos nario nužudymu įtariamas asmuo buvo atvežtas į uostamiesčio areštinę ne pirmą kartą. Nusikaltimas, kuriuo jis įtariamas, vis dar tiriamas, į Klaipėdą iš Šiaulių tardymo izoliatoriaus jis atgabenamas tyrimo veiksmams atlikti.

Paprastai įtariamieji nemėgsta tokių kelionių ir teigia, kad jos suardo įprastą tvarką. Protestai dėl tokių kelionių ir patiriamų nepatogumų neretai tampa pretekstu rengti įvairias protesto akcijas.

Panašu, kad trečiadienį suimtasis jokių reikalavimų ar protestų pareigūnams neišreiškė, o jo poelgis vertinamas kaip noras susikurti sau pramogą. Kelionė į ligoninę, bendravimas su medikais jam turėjo praskaidrinti niūrią kasdienybę.

Nepatvirtintais duomenimis, jaunas vyras, trečiadienį sugalvojęs paiškylauti iki ligoninės, įtariamas savo sesers nužudymu Šilutėje.

19-metės kūnas pernai spalio gale buvo rastas užkastas netoli šio miesto. Nusikaltimo motyvas netrukus po kraupios žmogžudystės nebuvo skelbiamas, o gal jo tada dar nežinojo ir pareigūnai.

Nusikaltimas vis dar tiriamas. Įtariamasis ne kartą buvo teistas ir gerai žinomas vietos policininkams.

Kiti panašių siekių turintys suimtieji dažniausiai vienkartiniais peiliukais žaloja sau riešus, bet pastaruoju metu į ligoninę jie vežami retai, dažniau medikai vietoje sutvarsto žaizdas ir palieka tokius asmenis areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skanaus

skanaus  portretas
skanaus

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Tegu ryja peiliukus.... Vienu DEBYLU ZEMEJE BUS MAZIAU --- PLANETAI BUS LENGVIAU :-)))))))))

...

... portretas
jei patinka tegu ryja...Nereik trukdyt.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių