Girto vilkiko vairuotojo kelionė: paskui save tempė išverstą tvorą

Baltarusijos piliečio kelionė per uostamiestį baigėsi areštinėje. Vilkiko vairuotojas ne tik prie vairo sėdo neblaivus, bet dar ir paskui save tempė išverstą tvorą.

Vilkiką "Scania" su puspriekabe, paskui save tempiantį tinklinę tvorą, pirmieji išvydo du ne tarnybos metu automobiliu važiavę policijos pareigūnai.

Vyrai iškvietė kolegų ekipažą. Atvykę patruliai patikrino 1986 m. gimusio vairuotojo blaivumą.

Paaiškėjo, kad vairuotojas vilkiku per miestą dūmė būdamas girtas. Jam nustatytas 2,06 prom. girtumas. Pritaikius paklaidą fiksuotas 1,98 prom. girtumas.

Eismo įvykį sukėlęs vairuotojas sunkiai ką galėjo paaiškinti. Vyras esą net nepastebėjo, kad vilkikas paskui save tempia šešis metrus vielinės tvoros.

Kam ir kokius tiksliai nuostolius padarė šis vairuotojas, dar aiškinamasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokingai bet tiesa

juokingai bet tiesa portretas
mažiau gerkite ir girti vairuokite tai ir policijos kaltinti nereikės ir norite kas prie kiekvieno pastatytų po policininką kad taurelę iš rankų ištrauktų prieš išlenkiant o jei jau išlenkėte kad raktelius atimtų nes jūs patys proto netorite ne per nago juodymą jei prigėrei tai važiuok su taksi arba eik pėsčiomis bet ir vėl problema dar sugalvosi viduryje gatvės atsigulti ir numigti ir vėl bus kaltas policininkas kad nepažadino

Dzipas

Dzipas portretas
Nevairuoja bet kritikuoja:D prie kiekvieno kvailio nepristatysi po pareiguna.

pensininkei

pensininkei portretas
kaltas policijos viršininkas, kuris nekontoliuoja ir neorganizuoja eismo kontrolės..jų toks darbas, ir jei ne tie netyčia pasimaišę žmonės,kurie pranešė policijai, tai kaži kiek aukų būtų pareikalavę...kodėl nebuna paprastom dienom reidai, gali gert kiek nori, sugaust tave jei tik stulpa kokį nuversi...o etatai tai brangūs.. Kai nėra kontrolės pažeidinėti taisykles tapo norma
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių